Elektromos fűnyíró visszafelé forog. Miért?
Figyelt kérdés
Új motort tettem egy elektromos fűnyíróba. (1500 watt). Mindent ugyan úgy kötöttem vissza, ahogyan az előző motor volt. De mégis visszafelé forog. A kés nincs fordítva, mivel a burkolaton a fűkidobó nem abba az irányba néz, amerre forog. A kondin (20 Farád) van 4 saru. Próbáltam azt is mindenféleképpen variálni, de nem megy, csak a rossz irányba. 2 kivezetője van a motornak: a 230 Volt és a kondi. Mit tudnék tenni? Fejjel lefelé nem tudom tenni a motort, mert akkor a tengely vég nem úgy fog esni, ahogyan kell, vagyis a menetes vége ahová a két kell befogatni, és a pajzson lévő motortartó bakok nem úgy fognak állni.2017. ápr. 1. 12:17
1/3 anonim válasza:
Lehet baromsag, de ha fordítva dugod be konnektorba? :D
2/3 anonim válasza:
A segédfázis tekercs kivezetéseit cseréld meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálnom. Az állórészt kellett megfordítanom fejjel lefelé
2017. ápr. 2. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!