Melyik mosógépet válasszam?
2010. máj. 11. 12:19
1/9 anonim válasza:
egyiket se...az elöltöltős betegsége, hogy az ajtónál szétmegy a gumi, akkor nem tudsz mosni, csak egy 20 ezres javítás után....a felültöltős Whirpoolok 95 %-ának meg szétrohad a teteje 3-4 éven belül....nem mellesleg ilyen rohadt hangos gépem még az életben nem volt, mint a Whirlpoolom...ha van pénzed sok, akkor Miele, AEG, felső kategóriás Samsung, Gorenje...ha kevesebb Fagor felültöltős
2/9 anonim válasza:
ja és a felültöltősök kicsit drágábbak, de az elöltöltősökkel szemben nem 4 -4,5 kg ruhát, hanem 5 kg ruhát tehetsz bele
3/9 anonim válasza:
A felültöltős fölé semmit sem tudsz tenni, míg az elöltöltős fölé pakolhatsz, ami panel-fürdőszobában nagy kincs.
Nekem elöltöltős van és 8 éve semmi baja. Nem használok semillyen plussz vízlágyítót. Évente 3-szor 4-szer kipucolom ecetes mosással.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Most vettem Indesit IWC 7125.
7 kg ruhát lehet bele tenni és 70.000 ft volt.
6/9 anonim válasza:
Nekem LG elöltöltős van, nem cserélném el semmiért sem, nagyon jó, kb két és fél éve volt 80 ezer
7/9 anonim válasza:
Sztem HAJDU, deeeeee...
Calgon-nal a mosógép is tovább él.
8/9 anonim válasza:
Nekünk ilyen van már 6éve,és imádom!
9/9 anonim válasza:
a Calgon egy szarság....a mosóporban eleve van vízlágyító, de ha extrém kemény a víz, akkor kis ecet minden mosáshoz és ok lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!