Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ariston LSE 620A típusú...

Ariston LSE 620A típusú mosogatógéphez keresek használati útmutatót. Van ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 19:54
 1/4 anonim válasza:
Van a gyártónak saját honlapja/Ariston.hu/Ott fent van a használati...
2010. máj. 10. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáltam, de nincs találat erre a típusra.
2010. máj. 10. 22:27
 3/4 A kérdező kommentje:
....viszont találtam egy hasonlót, igaz angol nyelven, és ez is több, mint amim eddig volt. Köszi :))
2010. máj. 10. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:
A 06-40-98-99-00 számon csörrentsd meg az Indesit ügyfélszolgálatot munkaidőben (az Ariston az Indesit company terméke). A telefonszolgálatosnak mond el a tipusszámot és add meg az e-mail címet, ahová küldjék. Korrektek és segítőkészek. Általában egy órán belül le szokták küldeni a cuccot. Nekem még azokról is tudtak magyar használatit küldeni, amik nem voltak magyar forgalomban.
2010. máj. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!