SOS sűrgős megrázott a beltéri műholdvevő antenna bemenetele. A felkaromat csípte meg az áram, kifejtve lent?
Az ágyamon volt, és be volt dugva a konnektorba. A felkarommal értem hozzá, de elrántottam. Egy kis csípést éreztem csak. Lesz valami bajom? Vizet ihatok? Láztól kellene orvosságot bevennem, beteg vagyok.
A bal oldali része rázott meg. Nem a kábel, hanem ami a vevő hátulján van.
A hátúljára rá vantéve, hogy megrázhat.
Mivel az ágyon volt, így a kezem lecsúszott a párnáról, és hozzáért.
Engem is csípett már meg, de azt hittem ez normális, hogy csíp. Mit lehet tenni ellene?
Házilag, ha nem vagyok szerelő, lehet ezzel kezdeni valamit?
Engem szerintem az csíp, ami a kintről jövő kábelből vissza van hajtva fémburok... Szóval ugye a kábel műanyag burka alatt van valami alufóliaszerű, majd ez alatt egy fémhálószerű burok, és belül meg a vezeték asszem, ha jól emlékszem. Na és az aluszerű, meg a fémháló vissza van hajtva, és erre tekerve a csavar, és kicsit kilógnak a csavarból a végek, és ott éreztem már, hogy ráz.
Jól éreztem vajon?
Egyébként nem nyúlkálok, csak takarításkor muszáj... De ha lehet tennék ellene azért.
És kérdező, ettől nem lesz bajod. Engem rázott már meg rendesen áram is... és az azért más, ne tudd meg sose, csak hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!