Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miert nem melegit a legkondim?

Miert nem melegit a legkondim?

Figyelt kérdés
Vettem egy olcsobb legkondit aminek melegito funkcioja is van, de sajnos mikor hidegebb van kint csak epp lengyos levegot fuj. Vajon el van romolva?
2017. jan. 25. 10:55
 1/4 Szirty ***** válasza:

Meg kell nézni az adatlapját.

Működési elvéből adódóan mindegyiknél van egy alsó hőmérséklet határ ami alatt már nem képes fűteni.

(külső hőmérséklet)

2017. jan. 25. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A legkondi nem futesre van. Akkor fut jol ha kinn meleg van, mivel hoszivattyu kintrol hozza be a meleget. Ahogy hul az ido romlik a hatasfok
2017. jan. 25. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2017. jan. 25. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:

egyrészt idő kell neki mire úgymond tud meleget fújni.

Ileltve mint előttem is írták, van alsó hőmérséklet határ. Ezt mostanság -15 körül határozzák meg, de ez nem azt jelenti hogy nem fűt, hanem azt hogy jelentősen csökken a hatásfoka.

Járasd bátran fog az fűteni.

Én két szobát klímával fűtök, és a -20-ban is tökéletesen doglozott.

2017. jan. 26. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!