Mosógép dobja alá beesett egy mosószer mintatasak, hogyan szedjem ki?
Figyelt kérdés
A dobról becsúszott, és hiába forgatom a dobot nem jön fel. Lehet valami baja a gépnek, hogy beesett a mintatasak?
Ilyen Ariel 10cm*10cm-es mosószeres minta ajándék tasak, de lehet öblítő van benne, már nem tudom. Fel tud centrifugázásnál csavarodni valahova és tönkre teheti a gépet vagy tojjam le?
2017. jan. 24. 18:11
1/8 anonim válasza:
A legtöbb gépnél a "dobborda" ki és visszapattintható. Az egyik alul levőt kell megpróbálni kipattintani, akkor többet látsz!
2/8 anonim válasza:
Szerintem tönkre teheti a gépet.Ki kéne szedetni valakivel.
3/8 nemcso válasza:
Állítsd fejre a gépet, úgy valószínüleg ki tudod szedni.
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk lement egy mosás rendben, de hogy fel nem tudom fordítani az biztos, felültöltős azt nem írtam.
philips, alsó kategóriás "csoda". = gagyi, nem tudom mi a típusa.
2017. jan. 24. 20:53
5/8 nemcso válasza:
Dehogy nem lehet. A miénk egy Hajdú Energomat felültöltős, 24 év alatt párszor már fejre kellett állítani ilyenért. 😁
6/8 A kérdező kommentje:
Nem azért nem lehet, mert fizikailag lehetetlen, hanem mert nincs hely felfordítani és nem bírnám el ;-)
2017. jan. 25. 10:49
7/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja. Nényány centrifugálás, és a dob lereszeli mint a sajtot.
8/8 A kérdező kommentje:
Ebben bízom, viszont lehet nem is ér hozzá alul, szóval ott marad az idők végezetéig, remélem még pár évig.
2017. jan. 27. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!