Segítenétek!?
Figyelt kérdés
Ma vásároltam egy Orion konyhai robotgépet(több funkciós)De nem tudom,hogy indul el!Valakinek tipp/tapasztalat???2017. jan. 23. 17:37
1/7 anonim 

válasza:

Vagy elolvasod a használati útmutatót vagy add meg a pontos típusát és mi olvassuk el neked.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem adtak hozzá😕
OXB-908 a tipusa
2017. jan. 23. 17:56
3/7 anonim 

válasza:

Hátha ez a segítségedre lesz:
4/7 A kérdező kommentje:
Ha jól értelmezem akkor úgy kellene elindulnia,hogy azt amin a számok vannak elforgatom és beindul (-nia kellene)de nem indul el így...valamit én rontok el?
2017. jan. 23. 18:16
5/7 anonim válasza:
Előbb dugd be a konnektorba aztán forgathatod amerre akarod...
6/7 anonim 

válasza:

Igen, csak úgy kellene elindulnia, ahogy próbálod, ha végkép nem sikerül,akkor szerintem vidd vissza ahol vetted,hogy nézzék meg,hogy mi van vele, vagy mutassák meg,hogy hogy kell elindítani. Egy használati utasítást adhattak volna hozzá.
7/7 anonim válasza:
Ezt konkrétan nem ismerem, de úgy szoktak a hasonló ilyen gépek működni, hogy amíg a tartályt (általában nyíllal jelölve) a helyére nem kattintod, addig nem tudod elindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!