Mi kellene ahhoz, hogy egy ilyen gépet csináljak?
Nem azzal van a gondunk hogy nem érezzük benned a lelkesedést, hanem nem érezzük benned azt a hátteret/alapot, ami egy ehhez hasonló projecthez elengedhetetlen. Ide értendő a fizika, villamosság és elektronika ismeretek (feltételezzük hogy flexelni meg fűrészelni már félprofesszionális szinten tudsz.
A NASA is bizonyára hasonlóan reagálna ha azzal fordulnák hozzájuk hogy egy magam építette rakétával szeretnék röpdösni, de jó lenne ha elmagyaráznák hogy kell, mert gőzöm sincs, de nagyon szeretném.
A fölösleges körbemagyarázkodások után, nézzük meg még egyszer!
A kérdés:
Mi kellene ahhoz, hogy egy ilyen gépet csináljak?
A válasz:
Hozzáértés, pénz, türelem, kreativitás, idő, kitartás, kézügyesség......
Rossz hír:
Egyiket sem tudunk küldeni. ;)
Üdvözletem!
Én mondjuk nem írtam hogy nem értesz hozzá, de azt igen hogy értened kell hozzá.
Az előbbiről fogalmam sincs, az utóbbi bizonyos!
"A kérdésemre hány, értelmes, segítőkész , kérdésemre felelő válasz érkezett?"
Több ilyen is érkezett, csak máshogy kategorizáltad. Sajnos nagyon jellemző az itt kérdezőkre, hogy csak a számukra kedvező választ értékelik hasznosnak. (akinek nem inge...)
"aki nem tud érdemben segíteni, az ne válaszoljon"
Később kiderülhet az is, hogy aki lebeszélt róla az nyújtotta a legnagyobb segítséget. Hidd el, benne van a pakliban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!