Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem ad képet a számítogé...

I3LaCkiNMaN kérdése:

Miért nem ad képet a számítogépem?

Figyelt kérdés
Beindítom s az a szokásos led ami mutatja hogy ébren van a gép nem gyúl ki. Ha a táptól (Corsair CX600M) gyorsan ki es be kapcsolom akkor meg kigyúl de viszont a videókátya bepörög s leáll s megint bepörög s megint leáll. Azt tudom hogy az alaplapi elem le van merülve. (MSI 970 GAMING). Régebb így tudtam csak beindítani a gépet. A narancssárga led mellete meg beindult s pislogott hogy jelen van a hard disk. Most meg az sem pislog. Próbáltam 2 hardal is.
2017. jan. 15. 10:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Megcseréltem a sata kábeleket s most pislog a hard ledje. De viszont nem ad képek a gép. A videókártya ventije áll le s indul meg. Szerintetek ha kicserélem az alaplapi elemet akkor elindul ?
2017. jan. 15. 12:11
 2/5 Higgany válasza:
Próbáld meg a videókártyát kicserélni másikra! Hátha az lesz a ludas. Valami szomszéd vagy haver hátha tudja nélkülözni a sajátját egy órára.
2017. jan. 16. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az lenne a ludas, hiszen egyenest a Sapphire oldalról rendeltem. AMD SAPPHIRE RX480 NITRO+ O.C. 4GB VRAM, 256 bit.
2017. jan. 20. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:
De amúgy most elindul ugyan azzal a módszerrel amit leírtam fennt. S bepörőg normálisan. Kivettem a RAM-okat, elindítottam elkezdett csipogni hogy a RAM-ok nincsenek benne a gépbe. Visszarakom s az utobbi módszerrel beindult. (Emlekszem adtam neki CMOS resetet.)
2017. jan. 20. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:
De lehet a proci a ludas ? Vagy az alaplap ? A táp nemhiszem hogy rossz lenne. Mert ment normálisan mikor beindítottam. Nem kellet semmit sem kapcsolgassak :/.
2017. jan. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!