Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Siemens fagyasztom nem...

Roland820620 kérdése:

A Siemens fagyasztom nem fagyaszt, de lefagy benne egy parton alaku valami, es nem melegszik a hatso hoelvezeto racs, miert?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hasznaltam vettem egy Siemens fagyasztot.

Nem fagyasztott, elkezdett erdekelni, hogy miert...a kompresszor megy, a hatso hoelvezeto racs nem melegszik.

Beleneztem...ha kinyotom az ajtot a bal felso sarokban van egy nagyonvekony cso ami egy vastagabban folytatotik..ez a folyadek tagulasi tartalya? Vagy mi ez?

Mindenesetre korbe volt tekerve gottel es szikszalaggal.

Leszedtem rola, mert teljesen jeges volt de csak ez a resz az egesz fagyasztoban.

Ilyen szorcsogo hangot adott ki meg mintha valami folyt volna benne, bekapcsoltam, es nekiallt fagyasztani, de csak addig amig ez a kis parton alaku cso resz vagy mi.. elnem fagyott..utana megint csak porgott a kompresszor es nem fagyaszt.

Mi a turo lehet a baja? Gondolom a jomunkas szakember is eszrevette hogy lefagy ez a nemtommi es jol leszigetelte, csak appen a szigeteles is lefagyott.

A kepet mellekeltem.

[link]

2017. jan. 7. 13:35
 1/2 A kérdező kommentje:

Itt a kep, bejeloltem, hogy hol fagy le.

[link]

2017. jan. 7. 13:40
 2/2 crash13 válasza:
Nem vagyok szakember,de ha folyik belőle valami, akkor valószinűleg a hütőfolyadék az. Nem jó hir. Szakember- javitás- feltöltés. de szerintem akár egy másik hütő is vásárolható ennek az árából. De mint mondtam nem vagyok szakember, keress egyet,ő majd megmondja a frankót
2017. jan. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!