Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit csinaljak? Mar mindent...

Mit csinaljak? Mar mindent probaltam. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

SOS

Legyszi irjatok valami segitseget mar mindent megprobatam a mosogepemmel de semmire se reagal. Nemetorszagban elek a ferjemmel,es a mosogep is ugyebar nemet,a program lejarta elott leallitottam,gondoltam nem baj mert mar vilagitott az osszes gomb...es mar nem is csinalt semmit...aztan az ajto egyszeruen nem akart nyilni,az ujrainditast is probaltam,ki-be kapcsoltam,ki is huztam az arambol,aztan vissza de semmi...tudom hogy hulye voltam...de most igy jartam sajnos...legyszi adjatok valami otletet...koszi a valaszokat

2017. jan. 5. 12:39
 1/9 anonim válasza:
Ha maradt benne viz akor nem nyilik ki en is igy voltam vele.alul enged ki a vizet ahol tisztitani kell az talan segit,aztan dugd be hogy aram alatt legyen de ne inditsd el akor ki kellene nyilnia.maskor megkell varni mig vegig fut a program . ez a javaslat. ha segit .
2017. jan. 5. 13:08
 2/9 anonim válasza:
Megvalami en megvartam amig kinyomta a vizet magatol akor alitottam meg es kinyilt az ajto de te azt mondtad nem indult ujra.
2017. jan. 5. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez semmit nem reagal semmire...hogy engedjem ki a vizet...? Nem.ertek semmit ezen a hulye mosogepen...
2017. jan. 5. 13:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Varjam meg amig kinyomja a vizet magatol?szoval varjak,es utana megint probaljam meg ki-be kapcsolni?vagy mi?
2017. jan. 5. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Kihivtam a szerelot,es megnyomott ket gombot hatul ....nagyon vicces jelenet volt...koszonom a valaszokat!
2017. jan. 5. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Buta Liba!
2017. jan. 5. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Te pedig egy bunko vagy!:)

Szep estet

2017. jan. 5. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hölgyem, nem vagyok bunkó. Ezt bóknak szántam. 😊

Már, ha tetszik érteni az efféle viccet.

Önnek is szép estét 😉

2017. jan. 5. 22:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj:)
2017. jan. 6. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!