Párásító feltöltése?
tetején van a tartály amit alulról lehet feltölteni.
Az alja az elektromos rész.
Feltöltöttem, ráillesztettem,és hallottam amint az alsó részbe töltődik a víz egy része,ahogy kell.
Azt irja a használati utasítás hogy kevés vízzel ne inditsam el.
De ha nincs kifogyva a viz belőle teljesen és felemelem a tartályt, akkor nem folyik szét a víz?
Nem merem addig leszedni míg valaki nem mondja tutira:D
Nincs rajta véletlen olyan "szelep", ami lezár amikor megemeled az aljzatról?
Ami nekem van párásító azon van. Biztonság kedvéért mindenképp húzd ki és vidd mosdó fölé. Ha pedig mégis víz megy az aljába is (oda, ahová nem kéne), akkor várd meg amíg biztosan kiszárad mielőtt újra bedugnád.
A 40% az épp a komfortérzet legalja. Valószínűleg egy kicsit még növelni kéne...
Ha a készülék ultrahangos és csapvízzel használod, akkor pedig nem a párát látod, hanem a nagyon finom szálló port. (Magát a vízpárát max. a gép közvetlen közelében, de távolodva teljesen szétoszlik a levegőben.) A vízkő egy része ugyanúgy távozik a gépből mint a vízpára, a maradék pedig az ultrahangot előállító membránon fog leginkább megtapadni. Ami a levegőbe kerül az meg majd a bútorokon finom fehér por formájában.
Tapasztalatom szerint ezek az olcsó ultrahangos párásítók többet ártanak, mint használnak. Nekem is volt egy ideig, de inkább visszatértem a vizes edényhez a radiátoron, szobában teregetésre és a növények is segítenek valamit. Ezek ugyan kevésbé hatékonyak (bár a teregetés elég gyorsan megdobja a páratartalmat), mégis kevésbé ártalmasak.
Ha már párásító akkor minimum szűrős, de talán a melegvizes a jobb megoldás.
próbáltam mindent.20nm a szoba, radiátort letekertem minimálisra hogy hideg ne legyen,rá vizes törölközö,hogy még az tudja párologtatni, függönyt alaposan befujtam vizzel, plusz ment még a párásito hangulatlámpám is.
semmi. nem s értjük miért. ja és még 3 beföttesüveg viz a radiátoron ami szemmel láthatoan párolog. alapos szellöztetés minden este alvás elött.
vannak növények is.
szenvedünk....
most szereltünk be viztisztitot akkor megprobálom azzal feltölteni, abban nem lesz vizkö.
nekünk egyszerüen nem volt más megoldásunk mint ez a párásito:(
az a fura hogy a szülöi ház ugyanolyan tipusu mint ez. fa ablak, jár ki be a levegő. az akkori szobám volt 25nm.
ez csak 20.
otthon elég volt egy beföttes üveg, itt meg a világ összes párája sem elég.
a müanyag ablakot nem szeretem az iszonyuan szigetel, laktam olyan házban is ott a penésszel és a butorok vizesedésével küszködtünk.szóval nekem a fa ablak jön be, csak fura hogy itt nem tudok párát csinálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!