INDESIT vagy SAMSUNG?

Figyelt kérdés
Nyugdíjas szüleim most hívtak és nem tudok válaszolni. Fagyasztó-hűtőgépekről van szó, közel azonos árért, melyik jobb szerintetek?? És ér 15 %-kal többet egy ZANUSSI? Ugyanazt tudja mindhárom.
2010. máj. 3. 10:22
 1/8 anonim válasza:

INDESIT.Abba még nem csalódtam, de a Zanussi se rossz, de semmivel nem jobb mint az Indesit.

Fél éve vettünk Indesit mosógépet, és az áruházba azt mondták, ez a legmegbízhatóbb márka.

2010. máj. 3. 10:33
 2/8 anonim válasza:
Ha hűtő,akkor Indesit!Sztem sokkal jobb a Zanussinál.
2010. máj. 3. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, most akkor az Indesit meg a Samsung között, vagy az Indesit Samsung Zanussi között kell választani? Egyébként én Samsungot mondanám.
2010. máj. 3. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Jobb lenne a két olcsóbb közül, de elgondolkodtak a drágább Zanussin is, lévén teljesen analfabéták a kérdésben - ahogy én is. :)

AZ eladó a Samsungot javasolta.

2010. máj. 3. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is az INDESIT-et javasolnám. Nekünk is az van otthon, és ha külön költözök, nekem is az lesz :)
2010. máj. 3. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
SAMSUNG!!!!!!!!!!!! Nekem is az van 134ezerért vettük, kombihűtő, és már 4 éves, hibátlanul üzemel...
2010. máj. 3. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
INDESIT hűtőnk idén tölti a nyolcat, eddig semmi problémánk nem volt vele. A többiről nem tudok nyilatkozni.
2010. máj. 3. 23:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, a Samsung mellett döntöttek, remélem beválik.
2010. máj. 5. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!