INDESIT vagy SAMSUNG?
Figyelt kérdés
Nyugdíjas szüleim most hívtak és nem tudok válaszolni. Fagyasztó-hűtőgépekről van szó, közel azonos árért, melyik jobb szerintetek?? És ér 15 %-kal többet egy ZANUSSI? Ugyanazt tudja mindhárom.2010. máj. 3. 10:22
1/8 anonim válasza:
INDESIT.Abba még nem csalódtam, de a Zanussi se rossz, de semmivel nem jobb mint az Indesit.
Fél éve vettünk Indesit mosógépet, és az áruházba azt mondták, ez a legmegbízhatóbb márka.
2/8 anonim válasza:
Ha hűtő,akkor Indesit!Sztem sokkal jobb a Zanussinál.
3/8 anonim válasza:
Nem értem, most akkor az Indesit meg a Samsung között, vagy az Indesit Samsung Zanussi között kell választani? Egyébként én Samsungot mondanám.
4/8 A kérdező kommentje:
Jobb lenne a két olcsóbb közül, de elgondolkodtak a drágább Zanussin is, lévén teljesen analfabéták a kérdésben - ahogy én is. :)
AZ eladó a Samsungot javasolta.
2010. máj. 3. 10:53
5/8 anonim válasza:
Én is az INDESIT-et javasolnám. Nekünk is az van otthon, és ha külön költözök, nekem is az lesz :)
6/8 anonim válasza:
SAMSUNG!!!!!!!!!!!! Nekem is az van 134ezerért vettük, kombihűtő, és már 4 éves, hibátlanul üzemel...
7/8 anonim válasza:
INDESIT hűtőnk idén tölti a nyolcat, eddig semmi problémánk nem volt vele. A többiről nem tudok nyilatkozni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, a Samsung mellett döntöttek, remélem beválik.
2010. máj. 5. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!