Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nescafe dolce gusto kávéfőzőm...

Eszter919 kérdése:

Nescafe dolce gusto kávéfőzőm van. Valamiért nem működik, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A víztartály része a maximumig van töltve, kapszula a helyén, viszont nem készíti a kávét csak berreg. Olyan mintha nem érzékelné, hogy víz van benne, de ez csak az én feltételezésem. Egy ismerősömtől kaptam, mert nem használta, úgyhogy használati utasításom sincs. Valakinek valami ötlete? Előre is köszi!

2016. nov. 26. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Mi a Bosch-t szívtuk meg Mall-tól. Egy rémálom a garancia ügyintézés. 60 nap után sem tudták megjavíttatni és nem is cserélték. A MALL a legrosszabb kereskedő cég a garanciát tekintve.
2016. nov. 26. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
ha használtan kaptad, akkor valószínű vízköves. kell hozzá venni dolce gusto vízkőtelenítőt, azzal kipucolni és jó lesz. ha meg nem, akkor más a gond. eredeti kapszula van benne? zöld a lámpa?
2016. nov. 26. 16:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Eredeti kapszula van benne és zöld a lámpa. Hol lehet bele venni vízkőtelenítőt? Az úgyis jó, hogy nem folyik a víz át rajta?
2016. nov. 26. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
dolce gusto weboldalán lehet rendelni. de megpróbálhatod a kiönlő nyílást egy kis tűvel megpiszkálni, néha ott is el szokott tömődni.
2016. nov. 26. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Megpiszkáltam tűvel és jó lett! Köszönöm a segítséget! :)
2016. nov. 26. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Szívesen
2016. nov. 26. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
El van vízkövesedve. Sürgősen nyomasd át háztartási gépekhez való vízkőoldóva, majd 3-4 tartálynyi tiszta vízzel.
2016. nov. 27. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!