Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Páramentesítő készülékből...

Páramentesítő készülékből milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Egy 57 négyzetméteres lakásunk van 4. emeleti. Az egyik szoba ami utca felől van nagyon párásodik és sajnos eléggé penészedik. kb 25 négyzetméteres a szoba és ebbe a helységbe kéne egy páramentesítő. Milyen teljesítményűt ajánlotok? Mennyire márkafüggő ez a készülék? Nagyon sürgős lenne! Köszönöm előre is a válaszokat

2016. nov. 13. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Kompresszorost vegyél. A peltieresnek nagyok kicsi a hatásfoka.

A kompreszoros lehet dedikált párátalaníto, vagy légkondicionáló-párátalaníto.

Valami olyat vegyél ami halkan megy, mert sokat kell járatni, legalábbis az elején.

2016. nov. 13. 21:19
 2/2 Salx Narval ***** válasza:
Nem akarok beleszólni a dolgodba de biztos, hogy ez a megoldás? Nálatok csak pára van, szerintem azt egy kis szellőztetés is megoldaná. Nálam télen sincs légmentesen lezárva a tetőablak az emeleten, amikor lezártam nálam is csupa nyirok volt minden. Természetesen te látod mekkora a gond. Én minden esetre ezzel próbálkoznék első lépésben aztán komolyabb páramentesítéssel ha ez kevés.
2016. nov. 14. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!