A felül- vagy az elöltöltős mosógépek a jobbak?
Sok-sok évvel ezelőtt, amikor divatba jött az elöltöltős mosógép, egyik tanárom ezt válaszolta az eladónak, amikor feltette azt a kérdést, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógépet szeretne?
- Kedves uram, ön szerint nézni akarom, ahogy a fehér mellé véletlenül betett kék kardigánom hogyan változtatja kékké a hófehér ruháimat? :)
Amúgy a felültöltős mosógépek esetén a felfüggesztés két ponton van, azaz a dobot két helyen fogja a ház, elöltöltős esetén pedig csak egy. Viszont az elöltöltős az használható polcként is, a felültöltősről mindig le kell pakolnod :)
attól függ, milyen a furdőszobad. a parom szuleinek felultoltos volt, en nem szerettem valamiert, nekunk ilyen nagyon nagyon keskeny eloltoltos van (kicsi a furdoszobank nagyon, es felultoltosben nem lehetett ilyen keskenyet kapni, vagy csak mi nem talaltunk), mindenesetre most eloltoltos van mar vagy 7 eve, es nagyon szeretem. rádobok egy törölkozot, ha lejar, lecsuccsenek a wcre, és szepen ulve kipakolom.
most, hogy terhes vagy, isszonyat praktikus, tudom, hogy hamar megvan, de addig se kell allnom), aztan csak osszefogom a ledobott torolkozot, es megyek is teregetni.
felultoltossel ezt nem tudom hogy jatszanam el.
de masnak meg olyan a furdoje, hogy a felultoltos a praktikusabb, biztos.
amelyik neked tetszik, mindenkeppen azt valaszd, nagyon sok kulonbseg nincs koztuk.
:D
Nekem volt mindkettő. Én a felültöltős aljából néha nehezen szedtem ki a ruhát. Az előltöltőset jobban szeretem. Úgy gondoltam, hogy terhességem idején is kényelmesebb nagyterpeszben lehajolni, mint a hasamat a géphez nyomva kipakolni. Az elöltöltőst szépen mbe lehet illeszteni a konyha vagy fürdőszoba szekrényekhez. Van olyan cég, aki olyan mosdókagylót is árul, amelyiknek a a "szárnya" alá kell rakni a mosógépet. Mosni viszont mindkettő kifogástalanul mos. Abban nem volt különbség.
Azt viszont nem tudom, hogy a felültöltősben is van szárítós?
Mindkettőt próbáltam, a felültöltős tényleg jobban bírja, és az is szempont, hogy ha valamiért le akarom állítani a mosást, és kiszedni a ruhákat, miközben még víz alatt vannak (mondjuk rájövök hogy túl sokat pakoltam be vagy benne maradt vmi a nadrág zsebében), elöltöltősnél ez nem olyan egyszerű... én is a felültöltősre szavazok.
Ha meg felmerül a terhesség, akkor a férjurad lehet olyan kedves, hogy kipakolja helyetted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!