Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a véleményed a Lidl profi...

Mi a véleményed a Lidl profi konyhai robotgépéről? ( 1300W,10 teljesítmény fokozat, ~6,3L keverőtál)

Figyelt kérdés

[link]


Érdemes lenne megvásàrolni?



2016. nov. 4. 08:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen,kb35cm magas meg valamivel szélesebb!
2016. nov. 4. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 A kérdező kommentje:

Sikerült tegnap délutàn vennem egyet és nagyon tetszik.

Bàr a hangja kicsit erős szerintem, de az kell az erejéhez.:)

2016. nov. 5. 05:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia, kipróbáltad már? Én a mai nap palacsinta tésztát kavartam ki vele és nagyon jó lett! Milyen színben sikerült venned? Az enyém fehér.
2016. nov. 6. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia! Még sajnos nem jutottam odàig, hogy kipròbàljam, de mindenképp piskòtával szertném tesztelni. :D

A turmixot pròbàltam, szerintem kiràly!

Ezüstöt/szürkét vettem! :)

2016. nov. 18. 18:19
 15/16 anonim válasza:
Esetleg valakinek van tapasztalata,a mit megtud osztani így pár év távlatábó? tartósság, strapabírósság stb.
2019. dec. 13. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de nekem most kezd tönkremenni. Mondjuk a turmix egyik műanyag tartó pöcke még az elején letört, de ez a használhatóságát nem befolyásolta. Aztán 2 év körül elkezdett kerregni és tönkrement a hajtáslánca. Ekkor cserélték garanciában a gépet, ami szintén kb két év után már kicsit megviselt állapotban van, de azóta kímélem, már csak a turmix részét használom, de az rendben van. Most a bolygóműve lötyög, de működik. Sajnos fém a fémhez csatlakozik és egyszerűen nem bírja az igénybevételt, ami a tészta dagasztáskor éri. Én főként kelttésztákat próbáltam vele dagasztani több-kevesebb sikerrel. Eleinte nem zavart, hogy feltekeri a tésztát és csak ide-oda csapkodja, mert végülis ehető végeredmény született, de amint magasabb hidratáltságú kenyér és pizzatésztával próbálkoztam, már sokkal rosszabb volt a helyzet. Azt már nem tudja kidagasztani, egy idő után csak szétkeni a tésztát és túlzottan fel is melegíti közben mág akkor is, ha hideg összetevőkkel indítok. Ilyenkor el tudom kezdeni a géppel, de kézzel kell befejeznem a dagasztást. Tehát én azt a hibát követtem el, hogy nem az eredeti funkciójának megfelelően használtam a bolgókeverőt (cukrászati célokra), hanem elhittem, hogy ez egy dagasztógép. Minden másra lehet hogy alkalmas (csak arra nincs szükségem és nem is használtam), de komolyabb dagasztásra nem. Sokat nézelődtem az évek során, hogy mit vegyek majd helyette, ha végleg tönkremegy, és arra jutottam, hogy kelt tésztához spirálkaros dagasztó kell, ami kb tízszer ennyibe kerül. És érdekes módon az 350 W-os motorral is háromszor annyi tésztával elbír, mint ez 1300 W-al.

A silvercrest használati utasításában még az is benne van, hogy "ne használja keverőszerszámokkal 10 percnél tovább". Nem csodálom, 1300 W azért elég sok hőt disszipál és abban a zárt, műanyag házban még leadni se nagyon tudja. Szóval komolyabb kelttésztákhoz komolyabb gép kell.

dec. 3. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!