Ha a mosógépre az van írva, hogy 5kg akkor az szárazon vagy vizesen?
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 20:52
1/9 anonim válasza:
gondolkozz, száraz vagy vizes ruhát teszel a gépbe?
3/9 anonim válasza:
Olvasd el a használati útmutatóját!
Szerintem mind szárazra értendő és a ruha fajtája se mindegy. A max töltet álltalában csak műszálasra igaz, pamut, len, stb, egyre kevesebb kg az ajánlott.
4/9 anonim válasza:
#3 Ez pont fordítva van. Először is száraz ruhára vonatkozik, és csak tiszta pamut ruhákra.
A műszálasból sokkal kevesebbet tehetsz bele, mivel sokkal könnyebb anyag. Ha tiszta műszálból beleraknál 5 kilót, rendesen tömörítened kellene a dobba a ruhát.
5/9 anonim válasza:
#4: Valóban, ott a pont. Megnéztem a sajátom kézikönyvét, rosszul emlékeztem.
Csak a példa kedvéért, most már forrással alátámasztva:
pamut: 5,5kg
műszál: 2,5kg
len: 1kg
farmer: 3kg
6/9 anonim válasza:
mi megtömjük ami belefér. ez megy 13 éve heti 4-5 adag ruhával. lekopogom ,hogy semmi baja nem volt még. kopp kopp :-)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, segítettetek! :)
2016. okt. 27. 21:46
8/9 anonim válasza:
Nem tudom. Én egyszer szőnyeget raktam bele (szárazat). Mosás közbe jutott eszembe, hogy ruhákra van a mosógép. De kibírta. Azóta szinte mindent benne mosok. Pl lapát, ásó, pörzsölt disznó, de csak ha belefér. Szóval szerintem mind1. Száraz, vagy vizes. Berakod a vizes ruhát akkor legalább kevesebb vizet fogyaszt a mosógép, és kímélve van a szivattyú is.
9/9 anonim válasza:
" Ha tiszta műszálból beleraknál 5 kilót, rendesen tömörítened kellene a dobba a ruhát."
A TISZTA műszálat minek mosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!