Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha a mosógépre az van írva,...

Ha a mosógépre az van írva, hogy 5kg akkor az szárazon vagy vizesen?

Figyelt kérdés

2016. okt. 24. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
gondolkozz, száraz vagy vizes ruhát teszel a gépbe?
2016. okt. 24. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Szárazon értendő
2016. okt. 24. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Olvasd el a használati útmutatóját!

Szerintem mind szárazra értendő és a ruha fajtája se mindegy. A max töltet álltalában csak műszálasra igaz, pamut, len, stb, egyre kevesebb kg az ajánlott.

2016. okt. 25. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 Ez pont fordítva van. Először is száraz ruhára vonatkozik, és csak tiszta pamut ruhákra.

A műszálasból sokkal kevesebbet tehetsz bele, mivel sokkal könnyebb anyag. Ha tiszta műszálból beleraknál 5 kilót, rendesen tömörítened kellene a dobba a ruhát.

2016. okt. 25. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:

#4: Valóban, ott a pont. Megnéztem a sajátom kézikönyvét, rosszul emlékeztem.

Csak a példa kedvéért, most már forrással alátámasztva:

pamut: 5,5kg

műszál: 2,5kg

len: 1kg

farmer: 3kg

[link]

2016. okt. 26. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
mi megtömjük ami belefér. ez megy 13 éve heti 4-5 adag ruhával. lekopogom ,hogy semmi baja nem volt még. kopp kopp :-)
2016. okt. 26. 19:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, segítettetek! :)
2016. okt. 27. 21:46
 8/9 anonim válasza:
0%
Nem tudom. Én egyszer szőnyeget raktam bele (szárazat). Mosás közbe jutott eszembe, hogy ruhákra van a mosógép. De kibírta. Azóta szinte mindent benne mosok. Pl lapát, ásó, pörzsölt disznó, de csak ha belefér. Szóval szerintem mind1. Száraz, vagy vizes. Berakod a vizes ruhát akkor legalább kevesebb vizet fogyaszt a mosógép, és kímélve van a szivattyú is.
2016. okt. 29. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

" Ha tiszta műszálból beleraknál 5 kilót, rendesen tömörítened kellene a dobba a ruhát."

A TISZTA műszálat minek mosni?

2016. okt. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!