Melyik a legmegbízhatóbb mosógép márka? Nektek melyik vált be hosszútávon?
Az AEG et van ahol dícsérik van ahol szidják. Én Indesitet néztem most, talán jó lehet, hűtőszekrényem is ez a márka és tökéletesen működik. Bár az hűtő...
Igazából nem vágyok csúcs szuper gépre csak tényleg olyanra ami elvégzi a dolgát. Max 120.000 ft amit rá szánnék. Bekoról vélemény esetleg?
10 jó volt az LG szerintem. 8-11 ébig bírták a gépeik kb, az alapján ahogy olvasom.
Mostmár nem gyárt olyan jókat, pedig inverter direct drive csodák.
Ha indesitet vettél azt nagyon megszívtad... tyűha... 1-es: Electroluxszal nem tudom mi a baj... több mint 2 éve bírja (EWS 1277 FDW) És hibátlanul megy.
Ajánlott márkák (szerintem és több szerelő szerint): Miele (akár több évtizedig is bírja, de nagyon drága. ;
LG (de rendkívül szegényes a programválasztéka; Electrolux (sok program, jó centrifuga, Time Manager); Zanussi (ha nagyon muszály olcsó gépet venni, amilyen az ára, olyan a minősége); AEG (közepes)
kb. ennyi, mindenkinek másak a tapasztalatai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!