Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kávéfőző vásárlás tanácsok?

Kávéfőző vásárlás tanácsok?

Figyelt kérdés
Otthonra szeretnék egy jó kávéfőzőt, amivel igazán jó kávét lehet készíteni. Mindenki esküszik arra, hogy darálós gép legyen, esetleg kapszulás. Cégnél van darálós, de nekem mindig van egy erősen keserű utóíze a kávénak, mondjuk Karavánt szoktak venni. Viszont tegnap ittam kapszulás kávét... Hát az valami isteni volt. Semmi keserű utóíz, sőt inkább krémes jellegű kellemes utóíze volt. Fantasztikus kávé volt. Ha a darálós gépbe mondjuk Illy kávé menne a Karaván helyett, akkor az is lenne olyan finom mint amit a kapszulás főz? Az sem lenne olyan keserű?
2016. szept. 11. 10:39
 1/5 anonim válasza:
Én a kapszulásra esküszöm, abban találtam olyant, amit bír a gyomrom. És végre a westendben is van nespresso bolt :)
2016. szept. 11. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg a Szarvasi peresszó kv főzőre esküszök.Olcsóbban jön ki egy csésze kv,mint a kapszulásból és bőven van választék vákumos kv-ból is.
2016. szept. 11. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:

A legfinomabb kávét a kapszulás géppel tudod elkészíteni, viszont az a legdrágább is. Dolche Gusto kb. 100 ft./adag.

A darálós masinát otthonra nem ajánlom, mert nem lehet rendesen kitisztítani minden apró járatot, alkatrészt.

Mivel otthon keveset használod, így nagyon könnyen elszaporodhatnak benne mindenféle állatkák. A Kvzacc a legjobb táptalaja a baciknak.

Vagy ha szereted a gyengébb kvt is, akkor tudom ajánlani a senzeo kvfőzőket, amik párnásak.

Azokba a madaras tescoban 1200 magyar valutáért kapsz 48 db. kvpárnát. Én is azt iszom. Bár ez nem releváns! :)

2016. szept. 11. 14:28
 4/5 Kóboráramszelidítő válasza:

Vagy a szarvasi a nyerő, vagy egy bitang drága SAECO.

Szerintem.

2016. szept. 12. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy megbízható a Szarvasi, viszont az csak hosszú kávét csinál, alacsony a nyomása, nem lesz krémes a KV.
2016. okt. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!