Web kereskedő oldalon fagyasztónál le van írva 194 kWh éves fogyasztás. Ennek hány wattos a motorja?
Mert fontos összehasonlító adat. Ugyanolyan literes szekrénynél a jobbak kevesebbet fogyasztanak.
Sokkal többet mond, mint a pillanatnyi fogyasztás.
Ja, hogy Neked más kell??
Nézd meg hátulról milyen kompresszor van benne, neten keress rá a típusára, minden adatot megtalálsz.
Én ezt tettem volna, főleg úgy, hogy még a szekrény típusát is titkolod.
De tudd!
Legalább 3* olyan teljesítményű inverter kell, mert az indulás nagyon nagy árammal történik.
Nem biztos, hogy sima inverterrel elmegy ( a módosított színusz csak hazugság), oda valósi színoszos kéne, az meg 4* annyiba kerül, mint a tucatáru.
Abból csak saccolni lehet...
De nehogy eláruld, hogy hány literes az a szekrény alul felül, mert még a végén valaki meg tudná mondani jó eséllyel mekkora a motorja...
Tartsd meg magadnak.
"Nem egyszefűbb web oldalon keresni csak azt a színt méretet ajtó nyitasú tipust ami nekem mell 1 perc alatt ?"
De, igazad van, keresd csak.
"Egyért érdemes e kimenni és megfordìtani ?"
Ha már egyszer NEKED fontos, akkor ne másokat csesztess.
Telefon, email, adjak még ötletet hogyan tudhatod meg hány wattos a motor anélkül hogy a közelébe mennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!