Vizes porszívó. Víz ment a motorvédő szűrőkhöz, használható biztonságosan? Bővebben lenn.
Kivettük kitisztítani a motorvédő szűrőket. Sajnos az egyiket rosszul tettük vissza,nem nyomtuk be a helyére eléggé. Utána használat után azt vettem észre hogy csöpög az aljából a víz. Azon a csövön amin normál esetben csak a levegő távozik a tartályból a porszívó alján sajnos víz is kijött. A cső végén lévő szűrő az amit nem nyomtunk be a helyére eléggé nem tudom köze volt-e hozzá. Emellett a szűrő mellett van a másik motorvédő szűrő ami szintén vizes lett nem kicsit, hogy beljebb is ment-e víz nem tudom.
Kivettük a szűröket, a porszívó az oldalán feküdt napokig hogy minden kiszáradjon. Használható biztonságosan ezután?
1. feszültségmentesítsd
2. szárítsd meg
3. javítsd a talált hibát
4. tanulmányozd, a használati utasítást
5. óvatosan próbáld ki
6. a szintjelzőt figyeld, a maximumot tartsd, be
7. használat után ürítsd, tisztítsd
(ha a maximális szintet túlléped, akkor a motor magára szívja a vizet, s hamarosan mehet a szelektívbe :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!