Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szerintetek mennyibe kerulne...

DelX kérdése:

Szerintetek mennyibe kerulne ennek a monitornak a javitasa?

Figyelt kérdés
Eltomlott valahogy a kepernyom es betort belulrol nem tudom mennyibe kerulne , ha valaki megtudja becsulni hogy kb mennyibe kerulne az irja le!

2016. júl. 13. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
egy új ára
2016. júl. 13. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Betört belülről :) ez jó. Kb pont a torkát vágtad át.
2016. júl. 13. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Elromlott valahogy, betört belülről...

Aha. Ez ilyen. Ezt szokták mondani azok a felhasználók, akiknek letörne a kezük, ha leírnák az igazságot, hogy leejtették, vagy valamit ráejtettek.

Ilyen hiba kizátólag erőteljes külső mechanikai behatásra következik be, és a legtöbb esetben a figyelmetlen tulajdonos aktív közreműködése szükséges a "valahogy elromlás" bekövetkezéséhez.

2016. júl. 14. 00:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Jo akkor bevallom 1x megutottem okollel mert egy jatek felidegesitett:( es olyan szar a monitorom hogy egybol betort de szerencsere nem az egesz tort be. Mert a bal oldalt es a jobb oldalt tokeletesen latom.
2016. júl. 14. 07:28
 5/6 monakritika ***** válasza:
lehet a vásárokon vennni 1000forintért monitort. Csak izé... flat monitórt....
2016. júl. 14. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:

ha valami különleges monitorról van szó, akkor érdemes bele panelt venni, ha egyszerű olcsó "mediamarktos" akkor vegyél újat, azonos típusút, ezt meg tedd el, hátha az újban egyszer megmakkan a táp vagy az elektronika.

Csak drága monitort érdemes javíatani. Vagy 10 éve vettem akkor 100 000 körül egy S-PVA paneles monitort, kizárólag a kiemelkedő színhűség miatt. Két éves sem volt, amikor egy vitrinüveg kiszédült a helyéről, és pont beleesett. megkarcolta 10 centi hosszam, ott nem világított, a többi helen nem lett baja. 50 000 volt bele a panel, de megvettem, és kicseréltem otthon, mert a monitor újnnan még mindig 80 körül volt.

2016. júl. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!