Szerintetek mennyibe kerulne ennek a monitornak a javitasa?
Elromlott valahogy, betört belülről...
Aha. Ez ilyen. Ezt szokták mondani azok a felhasználók, akiknek letörne a kezük, ha leírnák az igazságot, hogy leejtették, vagy valamit ráejtettek.
Ilyen hiba kizátólag erőteljes külső mechanikai behatásra következik be, és a legtöbb esetben a figyelmetlen tulajdonos aktív közreműködése szükséges a "valahogy elromlás" bekövetkezéséhez.
ha valami különleges monitorról van szó, akkor érdemes bele panelt venni, ha egyszerű olcsó "mediamarktos" akkor vegyél újat, azonos típusút, ezt meg tedd el, hátha az újban egyszer megmakkan a táp vagy az elektronika.
Csak drága monitort érdemes javíatani. Vagy 10 éve vettem akkor 100 000 körül egy S-PVA paneles monitort, kizárólag a kiemelkedő színhűség miatt. Két éves sem volt, amikor egy vitrinüveg kiszédült a helyéről, és pont beleesett. megkarcolta 10 centi hosszam, ott nem világított, a többi helen nem lett baja. 50 000 volt bele a panel, de megvettem, és kicseréltem otthon, mert a monitor újnnan még mindig 80 körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!