LG mosógép PE hiba sokadszor, de most indokolatlanul. Mi lehet?
Figyelt kérdés
A használati útmutatóban nemcsak a vízszintérzékelő hibáját írja, hanem egy helyen a víznyomás érzékelésével kapcsolatos problémát is...
Ha először bedugjuk a konnektorba, és utána kapná a vizet, akkor nagy eséllyel rögtön jön a PE hiba. Jött az évek során egyszer-kétszer talán mosás elején, én azt állapítottam meg, hogy a vízcsap nincs eléggé nyitva.
Most viszont a 60 fokos mosás kellős közepén arra leszek figyelmes, hogy egy pillanatra elindul a szivattyú, majd píííp-píííp-píííp...
Kijjebb nyitottam a csapot, hátha.
A pillanat állj! gombra reagált, de elfelejtette a programot... Igazából mást nagyon nem tehettem, kiszivattyúzattam vele a vizet és öblítés+centrifugálás....
Ez így mi lehetett?
2016. júl. 7. 12:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!