Szarvasi kávégép nagyon savasan keserű kávét ad. Lehet rossz, vagy tisztítani kell?
Figyelt kérdés
Munkahelyi és itt új vagyok. De máshol is használtam már ilyet és ott nem ilyen volt a kávé. Ez elég régi gép, nekem nem tűnik ez így normálisnak.2016. jún. 21. 11:06
1/5 anonim válasza:
Több oka is lehet. Fosch minőségű a kávé, nincs kitakarítva, stb..
2/5 A kérdező kommentje:
A kávé egy átlag Tchibo Family. Nem kellene, hogy ilyen legyen. Van tipped merre induljak el a megoldásban. Mik lennének a lépések? Nem tudok semmit erről. Eddig nem hárult rám ilyen feladat, de itt úgy tűnik a helyiek nem veszik észre, hogy ez így nincs rendben :)
2016. jún. 21. 11:29
3/5 anonim válasza:
Olyat ad, ami az őrleményből kioldódik, nincs beépített ízadagoló. A végeredmény csak a kávétól függ és attól, mennyire van tömörítve. A leírásból az jön le, túl erősre van főzve, a víz mennyisége megfelelő a kávé mennyiségéhez?
4/5 A kérdező kommentje:
szerintem igen. sőt. a kettes számig szoktam rakni a vizet és a kisebb fém izébe rakok max a feléig. Más cégnél használtam már ilyen főzőt és ott tök tele raktuk ezt a kisebbet két főre jól megtömködve csak kicsivel több vízzel és nem volt ilyen íze. Arra gondoltam nem rakódott e le benne valami pl. Már ott tartok, ha elfogy ez a kávém inkább iszok valami instantot... :)
2016. jún. 21. 11:49
5/5 anonim válasza:
Ki kell takaritani. Ecetes vizet kell atfozni benne, utana iszta vizet amig elmegy az ecet szagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!