Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik hűtő a legjobb vétel...

Melyik hűtő a legjobb vétel ezek közül?

Figyelt kérdés

Legyetek szívesek nem azt írni, hogy "jaj, miért ilyen kicsit veszel, alig fog beleférni valami", és hasonlókat. Sajnos helyszűke miatt magasság/szélesség limit van.

A jelöltek:

[link]

[link]

[link]

Bátran ajánlhattok más típust is, de ezeknek a feltételeknek meg kell felelnie:

- ha a magassága <140cm, mindegy a szélesség;

- ha a magassága 141-150cm közötti, a szélesség legfeljebb 51 cm lehet;

- 150cm-nél nem lehet semmiképp magasabb;

- az ára max. 75k legyen.

Köszönöm szépen. A hasznos választ adókat zöld kézzel jutalmazom.

2016. jún. 17. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk Electrolux hűtőnk van. A pontos típus számára (ELECTROLUX ERF2404FOW) most így hírtelen nem emlékszem de a kép nagyon hasonlít a miénkre (valószínűleg ugyan az).

A hűtőnket nyolc éve vettük és ez idő alatt soha semmi gond nem volt vele pedig a két kisfiam elég gyakran nyitogatja az ajtaját ennek ellenére sem az ajtajának sem a gumi szigetelésnek semmi baja. A gumi nincs eldeformálódva és mindenhol pontosan illeszkedik.

Én az Electrolux márkát ajánlom - saját tapasztalat alapján. Szerintem megbízható - nálunk nincs igazán kímélve mégis már évek óta jól bírja a strapát.

2016. jún. 17. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
OK, köszi a tippet. :)
2016. jún. 17. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
ELEKTROLUX-ot ne vegyél, az enyémbe 7 évesen kellett kompresszort cserélni, pedig 1 személyes háztartást vezetek csak este van nyitogatva mivel műszaki ember vagyok csak másodpercekre van nyitva mig kiveszem a sört,.a fagyasztó része állandóan jegesedik,talán 2 hetente nyitom ki,nem használok mirelitet.vegyél BOSCH-t,vagy zanussit .anyám 22 éves zanussiát még nem látta szerető.vagyis szerelő.
2016. júl. 9. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!