A media marktbol rendeltem mikrot meg kavefozot osszesen 29 ezerbe kerul a ketto na most ha adok a futarnak 30 ezret az tud visszaadni szerinted?
#4.)Jobb ha tudod hogy futároknak-csomagos postásoknak a cégük nem ad váltópénzt,"korán reggel" amíg másoktól nem szed be utánvételi díjakat nem tud visszaadni-hacsak a saját tapasztalatuk árán saját pénzéből nem tartanak maguknál pár tízezer forintot minden címletből.
Nem úgy működik mint a bolti pénztárnál hogy nyitáskor tele a kassza váltópénzzel.
Velem is többször előfordul hogy hiába van nálam 20.000Ft (saját)váltópénz,az első néhány címzett pénzváltónak néz és "kifoszt"az apróból és a következőnek nem tudok visszaadni,mások(főleg automatákkal foglakozó cégek)meg a felesleges papírpénzüket vágják hozzám pl.5cm vastag köteg 500Ft-ost,na akkor tudok visszaadni...
Nézd, nem huszassal akartam kifizetni az összeget, pár száz forintot kellett volna visszaadnia a futárnak. Szerintem megoldhatta volna anélkül is, hogy visszaviszi postára a csomagom, mondván, menjek érte.
Így is csoda, hogy volt nálam kp, ugyanis a posta az üzenetében kiemelte, hogy fizethetek bankkártyával is.
A terminál sem volt a futárnál. Én szívtam meg a végén.
Aki azon okoskodott, hogy nem foglalkoznak a panaszommal, annak üzenem, hogy ne legyen ennyire biztos a dolgában, ütheti mg meg a bokáját.
A mostani csomagomat egy nappal korábban kaptam meg, mint amiről automatikus üzenetet küldtek, a futár előtte felhívott, hozhatja-e most, otthon vagyok-e.
A futárnál volt minden eszköz arra ,hogy fizethessek, bár most nem kártyával készültem, így pontos összeg volt nálam, + borravaló, megérdemelte :)
Beérkezett a panaszom, így kompenzáltak.
Azt hiszem, visszatérek az elégedett ügyfelek közé, ez korrekt ügyintézés volt.
Ja, jut eszembe, 8-as, azért kérlek, azt még áruld el, melyik szenny céget ne bízzam meg soha áruszállítással.
Már ha valóban futárcégről beszélsz, és nem valami z kategóriás pizzafutárról mondjuk.
Ez benne a lényeg hogy lehet holnap éppen én viszem a csomagod, de ha nincs nálad váltópénz akkor vissza a feladónak.
Kapitalizmus van öregem, senki nem kíváncsi a nyávogásodra.
Ha elégedett ügyfél akarsz lenni, az nincs ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!