Egy fagyasztószekrényben mi ad böfögésszerű hangot?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 21:24
1/10 anonim válasza:
Fagyasztott marhanyelv?
Am lehet arra gondolsz amikor bekapcsol mert úgy megy (gondolom) hogy hűti pl -10 fokig aztán kikapcsol és amikor eléri pl. A -5 fokot ujra bekapcsol
2016. jún. 7. 21:30
2/10 remenyo válasza:
Az egyetlen alkatrész a kompresszor motorja ad ki ehhez hasonló hangot.
2016. jún. 7. 21:30
3/10 remenyo válasza:
És ennek a motornak az indulását, megálását nagyobb hang követi. Ezt mondta az 1.
2016. jún. 7. 21:32
4/10 anonim válasza:
Emlékszem régen amikor kicsi voltam mindig benéztem a kamrába hogy mi esett le
2016. jún. 7. 21:38
5/10 anonim válasza:
Nagyfater megéhezett...
2016. jún. 7. 21:40
6/10 A kérdező kommentje:
:D :D
Tényleg elnyújtott böfögésszerű hang - gyomorhang, emésztéshang, nem lehet máshogy definiálni :D
Kattanás ahogy bekapcsol, zúgás-búgás (nem ez a kompresszor?), majd pár másodperc múlva gyomormorgások, amik fokozatosan csendesülnek, majd csak a kompresszor, utána kikapcsol.
2016. jún. 7. 21:59
7/10 anonim válasza:
Ne próbálj élő állatot lefagyasztani!!! Mielött éhenhal necsodálkozz, hogy ilyen hangokat hallasz!! Előbb hal éhen a szegény állat, minthogy megfagyna!! Amennyiben éjszaka hallod a hangokat ne füleljél, hanem ALUDJÁL!!!!
2016. jún. 10. 18:50
8/10 anonim válasza:
Ezt a jelenséget az okozza, hogy a hűtőközeg az elpárologtató előtt még nem tökéletesen folyadék állapotú, és a gáz halmazállapotú hűtőközeg bugyborékol a folyékony halmazállapotúban.
Olyasmi mint a hármaspont, csak itt nincs szilárd halmazállapot.
2016. jún. 11. 16:14
9/10 A kérdező kommentje:
Így már értem, köszönöm utolsó.
A többi válaszon pedig jót röhögtem. :D :D
2016. jún. 13. 14:36
10/10 anonim válasza:
ahogy forgatja a kompresszor a gáz folyadkot és ahogy bugyborékol annak a hangjátt hallod
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!