Klíma hálózatba iktatása?
Figyelt kérdés
Egy split klímának kell külön a belétérinek és külön a kültérinek is áramforrás vagy egy helyről kapják?2016. jún. 7. 19:53
1/9 vatafak válasza:
a kültérinek kell a betáp és onnan kapja a beltéri
2/9 anonim válasza:
Vagy fordítva, de a kettő között kell drót mindenképpen.
3/9 A kérdező kommentje:
jó lenne pontosan tudni mert akkor oda vezetném az új vezetéket a falba ahova kell, de majd inkább megkérdezek egy szerelőt, az biztosan tudja, hogy melyiknek kell. én is a külsőre tippelnék
2016. jún. 8. 17:34
5/9 anonim válasza:
Nekem tavaly szerelték. A beltéri egységhez kellett vinnem a betápot, előtte megbeszéltük mi hol lesz. A szerelő amikor jött rákötötte a beltérire és a kültéri egységhez onnan vitte ki a készülékhez gyárilag adott kábelköteggel.
6/9 anonim válasza:
"de majd inkább megkérdezek egy szerelőt, az biztosan tudja, hogy melyiknek kell"
Az eladót kérdezd meg amelyiktől veszed.
A szerelőt csak lefárasztanád.
7/9 anonim válasza:
Nekem 1 hónapja szerelték. Midea 3,5KW-os. A szerelő kívülre kérte az áramellátást, mivel eleve a külső egységből lógott ki a konnektoros kábel.
8/9 anonim válasza:
"A szerelő kívülre kérte az áramellátást,"
Mert tudta mi lesz felszerelve.
A kérdezőnek viszont gőze sincs.
9/9 anonim válasza:
Van ilyen is-olyan is. Az a legjobb, ha megnézed a klíma papírjait és abban benne lesz, hogy hova kell bekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!