Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Honnan lehet megtudni, hogy...

Honnan lehet megtudni, hogy egy adott tűzhely sütőjének fűtőszálai milyen teljesítményűek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Használati utasítás, műszaki leírás.
2016. máj. 29. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
esetleg a pontos tipus megadásával a neten is megkeresheted
2016. máj. 29. 21:30
 3/11 A kérdező kommentje:

A modellen magán a lehetséges maximum teljesítmény van, ha jól értem és az nyilván az alsó + felső + légkeverés; a használati utasításban és a neten pedig egy összesített elektromos teljesítmény (ami nem tudom, miből jön ki annyira). A grillteljesítményhez is kétfélét írnak...

Most kíváncsi lettem az adatokra külön-külön.

2016. máj. 29. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Ampermerovel vagy wattmerovel.
2016. máj. 29. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:
...vagy a villanyora forgasi sebessegebol visszaszamolni.
2016. máj. 29. 21:54
 6/11 anonim válasza:
Ha arra van szükséged, hogy milyen, a még jó állapotban lévő fűtőszálak teljesítménye, akkor egyenként meg kell mérni az ellenállás értékeket és azonnal, pontosan, könnyen ki lehet számolni. Ha már valamelyik hibás, akkor nem mindegy, hogy melyik az, mert minden fűtőszálnak más a teljesítménye a funkciójától függően. Ha viszont meg van a készülék pontos típus száma, akkor az alkatrész beszerzési helyen is segítenek beazonosítani típus szerint. Ha épp nincs, akkor megrendelik, vagy egyéb információval is ellátnak. Ha itt meg lehet írni, szívesen adok ilyen linket, áruház lánc címet, ahol a kérdésedre számszerű választ kapsz. A hibamegállapítást, a ki és beszerelést, viszont bízd szakemberre, mert a hozzá nem értéssel, komoly sérüléseket lehet szenvedni!!! Nem beszélve arról, hogy a javítás utáni, érintés- és biztonságtechnikai méréseket is el kell végezni, a további biztonságos használathoz!!! Tökéletes földelés megléte, KÖTELEZŐ!!! Háztartási gép szervizes vagyok, tapasztalatból mondom ezeket. Múlt hónapban, szinte minden második nap volt villany sütő javításom. Remélem tudtam segíteni.
2016. máj. 30. 08:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Új fűtőszál nem kell még (lekopogom :D), leginkább arra lennék kíváncsi, melyik üzemmódban mennyit fogyaszt, ill. mennyi az áramfelvétele, az ún. enyhe sütés, alsó sütés, alsó-felső sütés.
2016. máj. 30. 09:56
 8/11 anonim ***** válasza:
A minap találtam a neten, a Conrad cégnél, olyan a konnektorba dugható fogyasztásmérőt, amibe aztán bele lehet dugnod a sütőd villásdugóját. Aztán szép egyesével kapcsolgatva megmérheted a különböző fogyasztásokat. És aztán bármikor kéznél lesz, ha valamit meg szeretnél mérni. Ha jól emlékszem 6500.- volt az ára.
2016. jún. 2. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Írd le a pontos típusát nekem (E-nr szám) és megtudom mondani neked.
2016. jún. 2. 15:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a gyártó cégcsoport oldalán egy alkatrészkeresőt, be kellett írni a típus számát.

Alsó fűtőszálra 2200 W-os alkatrészt dobott ki. Nem tudom...

Egyébként mostmár csak azért is, már dacból is érdekel.

2016. jún. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!