Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirlpool AWE8525 6th érzék...

Muszti001 kérdése:

Whirlpool AWE8525 6th érzék mosógép centrifugáláskor bármennyi ruhával töltve ugrál, mitől lehet ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Lengéscsillapítókat cseréltem, de szinte felesleges volt, a probléma ugyanúgy fennáll. Próbáltam többször is vízszintezni; elforgatni, direkt erre a célra kitalált gumilapot vásároltam alá, de ettől sajnos még rosszabb lett a helyzet. Mit próbáljak még meg? Előre is köszönöm.

#mászás #Whirlpool #eltáncol #elugrál
2016. máj. 19. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a mosogép új ,és amiota használatban van, fennáll jelenség,akkor lehet,hogy a szállitás idejére,a kuva ( bazin ) rögzitésére szolgálo csavar nem volt kivéve,az üzembe helyezéskor.Ez a mosogép felszerelési és üzembe helyezési utmutato alapján megtalálhato, és egyszerüen el kell tavolitani a rögzitö csavart.

Ha ez megtörtént,és a jelenség továbbra is fennáll,meg kell figyelni, hogy centrifugálás elött a gép végrehajt e 1 - 2 rövid forgatást , felváltva , mindkét irányban.Ennek az a célja, hogy a ruhát egyenletesen ossza el, vagyis hogy kiegyensulyozza a terhelést. Ugyanakkor azt is figyeljük meg, hogy a vizet kellöképpen leszivatta-e.

Ha ezek közül valamelyik nem történik meg, meg kell nézni, a programban minek kell történnie centrifugálás elött, és az esetleg hiányzo program lépéseket be kell iktatni. De talán érdemes szakemberre bizni .

2016. máj. 20. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!