Hajdu FT-10 vízmelegítő nem fűt, nem világít a fűtőszálcsere után. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Ez egy 20 éves Hajdu 10 literea vízmelegítő. Fűtőszálat cseréltem benne, mert szép szóval miután felnyitottam a 2kg vízkő alatt egy olyan szálat találtam aminek szó szerint kijött a bele. Szóval... Eddig sem fűtött, érthető okból, de a lámpa szerint legalább próbálkozott. Most már a lámpa sem ég. 100% hogy jól lett visszakötve, 20 kép alapján csináltam. Ötletek?2016. máj. 17. 22:15
2/8 anonim válasza:
100% hogy nem jól csináltad. Más oka nem lehet.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Szal én mindent jól csináltam de mégse jő az áram.
5/8 anonim válasza:
Sajnos aki nem ért hozzá annak elektromos témában nem adunk itt tanácsokat, max. annyit, hogy bízza szakemberre.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkes válaszolóknak a lecseszést. Ebből is kiderült mennyi szakembert lehet itt találni. A hiba egy úgynevezett túlfűtésvédelmi olvadóbiztosíték volt, mely a sok vízkő miatt egy idő után elégett.
2016. dec. 24. 19:38
7/8 anonim válasza:
Szivesen. Ha értesz hozzá, megtalálod nélkülünk is.
Ha nem, ez nem az a fórum ahol villanyszerelő képzés folyik.
Ha magadnak csinálsz bajt, az a te dolgod. Ha mi instruálunk és téged vagy mást ér baj, az már más.
Szóval mindegy mi volt a baja, a felelősség komoly dolog, ilyesmit nem a neten üzengetünk olyannak aki fotóról javít mert fogalma sincs mi micsoda.
Kellemes Karácsonyt!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem kell megmagyarázni, szakmai tanácsot kértem attól AKI ÉRT HOZZÁ és képtelenek voltatok kibírni hogy ne ugassatok be valamit úgy hogy ti nem.
2017. márc. 29. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!