Klíma vásárlással/bekötéssel kapcsolatban kérdések?
Üdv!
Jön a nyár, a családi házban pedig meg lehet főni, gondoltam lassan érik egy klíma berendezés beruházás.
Az volna a kérdésem, 150 ezerig bezáróan milyen oldalfali split klíma lenne a legjobb választás? Előny lenne, ha nem csak hűteni, de télen akár fűteni is lehetne vele, illetve inverteres lenne.
Inverteren és fogyasztáson kívül mire érdemes még figyelni a klíma kiválasztásánál?
A másik: Ha megvan a klíma, a fogyasztását hogy tudom megnézni, elbírja-e az adott hálózat (a házban)? Hol tudom megnézni hány amperes otthon a hálózat? Hogy kötik rá az áramra, simán aljzatba be kell dugni, vagy rákötik egyből a hálózatra?
Előre is köszönöm.
köszönöm a választ
én 1 db elemre gondoltam, 1 szoba lehűtése lenne a legfőbb cél, de lehet akkor keresek valami szakembert ehhez.
Jelenleg kizárólag inverteres, fűteni is képes klímát lehet vásárolni az EU-ban. Tehát ez a kérdés eldőlt.
Általában egy 10 amperes biztosíték megfelel a légkondiknak, a konektorok (túlnyomó részt) 16 amperra vannak biztosítva, tehát mind a hálózatra kötve, mind konektorba dugva üzemeltethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!