Huster11 kérdése:
Mennyibe kerülne a felújítása a gepemnek hogy elbírja a seemtat laggmentesen?
Figyelt kérdés
A gépem adatai:
Proci:Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz 2.80GHz
Ram: 1,25gb
32bit
Videokártya: ATI READON SERIES 9600 128 v 256mb-os
Ami a játékhoz kell:
3gb RAM
512mb v 1gb-os videokártya
Mennyibe kerülne nekem a gep felújítása hogy ez a játék laggmentesen fusson a gepemen ?
2016. ápr. 12. 19:58
1/4 anonim válasza:
Jelen esetben a felújítás egyenlő egy új gép vásárlásával.
És hogy milyen gépet vegyél? Hát az meg nagyban függ, hogy mennyit szánnál rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Nos,rosszul fogalmaztam . nem új gépet akarok venni , hanem meg szeretnem erősíteni a gépem annyira, hogy ez a játék tökéletesen működjön a gepemen és ennek az erositesnek az áráról szerettem volna erdeklodni.
2016. ápr. 12. 21:43
3/4 anonim válasza:
Nem érdemes ezt gépet bővíteni, mert videokártyát is kellene cseréld, a bele való memória is drága már, összességéb majdnem annyi, mint egy egyszerűbb Core 2 Duo processzoros gép, ami jelentősen gyorsabb, mint a mostani
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor kezdhetem gyűjteni a pénzemet
Köszönöm a válaszokat további szép estét!
2016. ápr. 12. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!