Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy tudjatok kibirni a...

Hogy tudjatok kibirni a nyarat klima nelkul, panelban?

Figyelt kérdés
Egye melegebb a nyar,es mar a gondolatatol is rosszul vagyok,hogy nemsokara jon az az idoszak,amikor nem birok elaludni a hosegtol...

2016. ápr. 5. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy ventillátor segít valamit.
2016. ápr. 5. 11:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Hat a semminél jobb igen
2016. ápr. 5. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ventillátor, redőny, fagyi, hideg víz, többszöri zuhany,
2016. ápr. 5. 11:47
 4/10 anonim válasza:
100%
Nalunk a redőny egésznap le van húzva,éjszakára meg kinyitom az ablakot! Napközben meg ventillátor!
2016. ápr. 5. 11:56
 5/10 acelsziv ***** válasza:
35%
Én esténként fogok egy kancsó vizet és egy mokkáskanál tengeri sót elkeverek benne, majd megiszom az egészet. Segít, mert nincs annyira melegem utána és jobban alszom.
2016. ápr. 5. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:

A távfűtéses paneloknál egy megoldás lehetne a radiátorokban történő hideg víz keringetése.

Láttam egy családi házban ilyen megoldást, ahol kútvíz keringetésével hűtötte a szobát.

2016. ápr. 5. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen! Éjjel minden ablak nyitva, nappal pedig mind zárva és redőnyök lehúzva.
2016. ápr. 5. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
11%
agykontroll :D + éjjel vagyok fent és nappal alszok (diák vagyok szval még lehet :) ;) )
2016. ápr. 5. 19:57
 9/10 anonim válasza:
Nyáron nem csak a panel épületekben van nagyon meleg, hanem tégla emeletes épületekben is. Klima nélkül úgy tudom kibírni a meleg nyarat, hogy levetkőzök teljesen meztelenre, amikor otthon vagyok. Persze néha lezuhanyozok hideg vízben nappal, és lefekvés előtt is. Az alvással sincs problémám ebben az időszakban, mert éjszaka is meztelenül alszom, úgy hogy a takarót teljesen nélkülözöm.
2016. ápr. 6. 19:42
 10/10 anonim válasza:

Nem bírnám.Sógornőm panaszkodott tavaly nyáron,hogy az akkor 6-7 hónapos kisfiuk nagyon szenved egy szál pelusban is.A legmelegebb napokra elszállásoltam őket nálunk.Vályog+tégla ház(60 centis falak,szigetelve)alig 22 fok van nyáron becsukott spalettáknál.Mi most külföldön vagyunk albiban a párom munkája miatt,a gyerek most 6 hós,de nyárra hazamegyek vele,nem kínzom itt.

Anno anyukám a panelben ventillátort kapcsolt meg sokszor spriccelt szét hideg vizet a levegőbe.

Húgom amig panelben laktak,fullra állitotta a hidegpárásitót leengedett redőnyök mellett,1-2 fokot nyert azzal is.

2016. máj. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!