Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosogatogépem kijelzöjén...

A mosogatogépem kijelzöjén egy vizcsap jelenik meg ami pirosan világit. Mit jelent mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Még soha ilyen nálam nem történt hogy a mosogatogépem kijelzöjén a vizcsap jel világitott. Leszereltük a viz vezetékét a viz folyik de talán mégse ér be a gépbe.

Amikor leszereltük mindent kitisztitottunk szüröket , forgo karokat de sajnos továbbra se müködik.

2016. ápr. 4. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Kell, hogy legyen annak a gépnek egy használati utasítása is, abban kellene utánanézni!

Mi még a gép pontos típusát sem tudjuk!

2016. ápr. 4. 14:26
 2/4 A kérdező kommentje:

A leirásban csak az szerepel hogy ellenörizzük jön- e a viz a csapbol és pucoljuk ki a szüröket.

A leirásbol nem lehet sokra rá jönni.Sajnos csak fél oldalon és joformán csak tisztisásrol informál.

Egyébként Bosch mosogato , azt tudom hogy nagyon hasonlo a Siemens-hez.

2016. ápr. 5. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:

A Bosch gyárt vagy 20 féle mosogatógépet!!!

Ahhoz, hogy bárki segíteni tudjon, kellene a PONTOS TÍPUSSZÁMA!!!

Ha nem titkos!

2016. ápr. 5. 07:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nem találtam semmi számot rajta.Az ajton volt valami cimke de már lekopott sajnos.

Azon a kis füzeten amit kaptam hozzá ez a szam van 9000 165 963 (8602)

Kerestem képet a neten de nem találtam.Valoszinüleg azért mert régebbi tipus.

2016. ápr. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!