Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem egy elektronikai...

Vettem egy elektronikai terméket de rájöttem, hogy mégsincs erre szükségem. Visszaveszik?

Figyelt kérdés
Ma vettem, három napon belül vissza lehet vinni?

2016. ápr. 2. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem.

De megpróbálhatod.

2016. ápr. 2. 17:51
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha azt mondom, hogy nem működik?
2016. ápr. 2. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Az igazsággal többre mész.
2016. ápr. 2. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem működik, gariban kicserélik. Ha megrongálod, azért nem működik, akkor a tiéd marad.

Mielőtt bementél az üzletbe, megnézted mi van kiírva?

"Szórakoztató elektronikai szaküzlet" vagy

"Műszaki cikk kölcsönző" ?

Mert szerintem te sem vennél olyan terméket, amit valaki már kibontott, megtapogatott, bekapcsolt, úgy ahogy visszalapátolt a dobozába. Az már nem új, te lennél a legjobban felháborodva, ha velehol újként ilyet akarnának eladni neked.

2016. ápr. 3. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:

"Vettem egy elektronikai terméket..."

a lényeg, hogyan vetted?

személyesen besétáltál egy szaküzletbe?

...mert akkor nincs jogod rá, hogy visszakérd a készülék árát!

ha egy internetes áruházban, a NET-en keresztül vásároltad, 14 napod van a jelenleg hatályos szabályok szerint, hogy INDOKLÁS NÉLKÜL elállj, a vásárlástól!

(de, a szállítási díjat ez esetben buktad...)

2016. ápr. 3. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
hali. Hát múltkor láttam, és hallottam a Deichmannba, hogy a kiscsaj meggondolta magát, azt visszavitte a cipőjét. Az árat is visszakapta. Manapság bármit lehet ezekszerint. Szóval próbáld meg.
2016. ápr. 13. 12:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Az pénzt nem kaptam vissza, viszont kaptam helyette vásárlási utalványt. Az is jobb, mint a semmi.

Az árát akkor kaptam volna vissza, ha online rendeltem volna a terméket, nem pedig a boltba vettem volna.

2016. ápr. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!