Curumacu kérdése:
Iparivarrógépet vettem 380voltost, amit szeretnék átkötni 220voltra, vcan hozzá kondenzátor is, csak nem tudom hova kell kötni, valaki segitenne képpel?
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 09:12
1/8 anonim válasza:
Felejtsd el.
Sose fogsz vele varrni.
Frekvenciaváltó vagy plusz két fázis, vagy motorcsere.
2/8 A kérdező kommentje:
két kondenzátor van hozzá,állitolag az egyik a váltó,a másik az inditó
2016. márc. 27. 09:39
3/8 anonim válasza:
Nem számít, olyan gyenge lesz hogy nem fog menni rendesen.
A kondis megoldás kb 1/3 teljesítményt nyújt.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor nincs más megoldás,mint villanyszerelöt hivni
2016. márc. 27. 09:59
5/8 anonim válasza:
Ha csak egy gépről van szó és nem tervezel több 3 fázisút venni, akkor egy frekvenciaváltó talán olcsóbb és jobb megoldás hosszú távon.
Mekkora teljesítményű a motorja?
6/8 anonim válasza:
Meglehet csinálni. Én kettőt csináltam meg kondenzátorosra. Az igaz hogy a bekötést nem tudom elmondani mert úgy csináltam hogy a sógor elektromérnök és ő segített, az ő telefonos segítségével lett kész. Meg még én az ékszíj tárcsából leesztergáltattam amennyire lehetett . Így kb fele lassan megy de nekem még ez is elég gyors. És van benne elég erő.
7/8 anonim válasza:
Ha mechanikusan át van alakítva az megint más, a kisebb tárcsa kisebb fordulatot és nagyobb nyomatékot ad. De alapból az induló nyomatéka a motornak az eredeti tizede körüli értékre esik vissza. Átalakítás nélkül irtó gyengén indul.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre,probálkoztam a megfelelő kondenzátorral,szépen el is indult,de pár perc után müanyagszagot éreztem,igy azonnal le álltam,ma viszem szakemberhez.
2016. márc. 30. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!