Kapuci kérdése:
Valaki megtudná mondani hogy hogy kell bekötni egy Dixell XR02CX tipusú hőfokszabályzót? Van rajta rajz de nem nagyon értem.
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 13:32
1/16 anonim válasza:
felteszed a rajzot a kephostra ?
2/16 anonim válasza:
ez az?
(1-2)-re kotod a szoba termosztatot
(3-4)-re kotod az evaporator termosztatot
(6-7)-re kell halozati feszultseg, ez a tapegysegje maganak a kutyunek
(8-9)- ez a kompresszor megszakito. A 8-ra jon a tap es a 9-en megy el a feszultseg a kompresszor fele.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen ez az.A 8-as is kap egy fázist,és a 9-es meg megy a kompresszorhoz? A termosztátnál nekem három vezeték van...
2016. márc. 17. 14:11
4/16 A kérdező kommentje:
Mert az az igazság hogy beszart a hűtőláám, a kompresszor az működik,és ezzel próbálnám vezérelni. Ha lehetséges.. .
2016. márc. 17. 14:13
5/16 Szirty válasza:
Igen. A 6-8 vagy 7-8 vagy 6-9 vagy 7-9 közösíthető és akkor itt is 3 vezeték lesz.
6/16 anonim válasza:
Magyar nyeelvű használati utasítás: soos.hu>tudástár>letöltések>dixell>XR01-02CX.
Ha nem nyúlsz bele gyári programjába 6 óránként megáll fél órára. Ő ilyenkor olvaszt.
7/16 anonim válasza:
Na... A kezelési útmutatók kimaradt.
Az AC követési idejű bekapcsolási paramétert tedd 10 percre.
A visszakapcsolási hőmérséklet +5 legyen, mert ezt tudja a MECHANIKUS IS..
(De milyen is az eredeti szabályzó?)
8/16 A kérdező kommentje:
Az eredeti szabályzót egytől hétig lehet állitani.
2016. márc. 17. 19:38
9/16 A kérdező kommentje:
Sima mechanikus.
2016. márc. 17. 19:38
10/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a 6- fázis, 7-nulla,8- fázis 9- kompresszor,1-es termosztát fázis ,2-nulla? És a 3-4? Bocs de hülye vagyok hozzá:D
2016. márc. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!