Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Visszakapcsolhatom az áramot?

Visszakapcsolhatom az áramot?

Figyelt kérdés
A fürdőben az egyik kinnektor elkezdett füstölbi és nagyon erős égett szag jött belöle. Lekapcsoltam az áramot és kihúztam belőle mindent de most nem merem visszakapcsolni az áramot nehogy tovább égjen. Szerintetek?

2016. márc. 16. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van otthon veled valaki, akkor kapcsold vissza, és a figyelőember rögtön látja, ha újra füstölne (ha nincs messze az órától a fürdő, figyelőember sem kell). Ha nem füstöl, maradhat felkapcsolva. Természetesen használni szigorúan tilos, amíg ki nem cserélik.
2016. márc. 16. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Annak megvolt az oka, amiért füstölt. Ennek kiderítése nélkül nem ajánlatos a használata semmi képpen.
2016. márc. 16. 14:21
 3/4 hkc válasza:
Tudni kellene, hogy a dugalj vagy a dugvilla hibásodott meg.Vissza lehet kapcsolni, de az ellenőrzés végéig ne dugj a dugaljba semmit.Ha a "konnektor" a hibás, akkor úgyis le fog égni.(Ugyanez érvényes a dugvillára is.)Szakember nélkül ne bróbálkozz!(Erősáramú vill.szer. vagyok)
2016. márc. 16. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem kapcsoltam vissza az áramot hívtam inkább egy szakembert. A konnektor belseje teljesen összeégett, de már szerencsére meg is csinálták
2016. márc. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!