Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit lehet tenni, ha a mosógép...

Belina Gyöngyi kérdése:

Mit lehet tenni, ha a mosógép adagolóban marad az öblitő?

Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki kell emelni a helyéről a mosószer adagolót. Nem tudom leírni hogyan, mert mindegyik gépnél más, de tuti, hogy kiszedhető, valahogy ki lehet pattintani, majd vissza helyezni. Alaposan el szoktam mosni csap alatt, majd vissza helyezni. Valamint érdemes a gépet simán ruha nélkül megjáratni ecettel, vagy szódabikarbónával. Önts a dobba és az adagolóba ecetet, és indítsd el 90 fokos mosásra üresen. Én ezt megcsináltam pár hónapja, és azóta nem marad bent az öblítő. Azon kívül ha por állagú mosószerrel mosok, indig adok hozzá egy jó adag szódabikarbónát is. Nagy valószínűséggel az elszennyeződés az oka, és ez a legjobb megoldás rá.
2016. márc. 15. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem akkor csinálta ezt mikor az öblítő állaga ilyen kocsonyás lett, lejárt v agy nem tudom..hiába hígítottam nem vitte be. Aztán vezzem másikat (ugyanaz a márka minden), de az folyékonyabb volt és azóta is gond nélkül viszi.
2016. márc. 15. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
*vettem
2016. márc. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!