Neumann varrógépe kinek van? Másnak is csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Véleltlenül rámentem egy gombostűre. Eltört a tű, ami oké, de kicsréltem és most a tű a talpon kívülre esik. Mintha elgörbült volna a tűtartó. Mit kell ilyenkor tenni?2010. márc. 31. 22:28
1/3 anonim válasza:
szia,
ugyanilyen varrógépem van, ugyan komolyabb problémája volt, de én szervizbe vittem
ide:
profik a szerelők
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyan nem Naumannom van,de minden gép egyforma módon működik.A tűtartó nem tud elgörbülni,mert ahhoz túlságosan masszív.El sem tudom képzelni,hogy a tű a talpon kívülre essen.Vagy rosszul tetted be az új tűt,vagy rossz talpat használsz.Pl.síma talp helyett a gomblyukkészítőt.
Legközelebb,ha gombostűzöd az anyagot,a tűket ne a varrással megegyező irányban,ne hosszában ,tűzd az anyagba,hanem vízszintesen,akkor a gép nem fogja eltörni.
3/3 A kérdező kommentje:
Elvittem egy szervízbe a gépet ugyanezzel a hibával. Akkor megcsinálták.Vízszíntesen volt benne a gombostű, csak nagyon apró és túl közel tűztem be a fejét. Sikerült rámennem. Azthittem én vagyok béna, de valószínű akkor nem jól csinálták meg, pedig horror árat kértek el.Visszaviszem:(
2010. ápr. 1. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!