Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Samsung fényképező gép töltő baj?

Samsung fényképező gép töltő baj?

Figyelt kérdés
vettem nem rég egy Samsung digitális fényképező gépet; aminek a töltője ha tölt zölden világít (a töltő fejen egy kis 3szögben) de 1 hete amikor bedugom pirosan felvillan aztán kialszik és nem tölt :S mi lehet a baj ?
2010. márc. 31. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,nekem is samsung gépen volt,de mindig baj volt a töltéssel,vagy nem töltött fel,vagy túl hamar lemerült,szervízben meg nem foglalkoztak ezzel.

Nem tudok mit ajánlani,csak hogy esetleg szervizeltesd meg...hátha

Vagy tudom,nem vigasz de vegyél LUMIXOT vagy FUJIT.

2010. márc. 31. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz nekem is órákig tölt de hamar lemerül és szerintem újat veszek akkor... csak sajnálom mert ezzel nagyon jó képeket tudtam csinálni :D :S :/ Köszi a gyors választ
2010. ápr. 1. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!