Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Rozsdásodik a mosógép. Mit...

Rozsdásodik a mosógép. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A mosógép 5 éves. Itt van róla pár kép

[link]

[link]

2016. febr. 11. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Szétszeded, lefested, összerakod.
2016. febr. 11. 20:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Csiszoljam le, alapozó és rá a festék?
2016. febr. 11. 22:02
 3/9 anonim válasza:

Hello!

Nekünk is van Whirlpool felültöltős mosógépünk. Azaz igazság, hogy ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni, egyik mosógépszerelő mondta nekünk, hogy a Whirlpool-nál ez típushiba, majdnem minden gépük rozsdásodik egy idő után, még az elöltöltős verzió is. Sajnos ez egyre csak rosszabb lesz, nekünk már szinte a fém is elkezdet kirohadni annyira rozsdás a teteje. Lefestheted, de szerintem nem érdemes, mert egy idő után újra kijön. Jó tanácsként mondom, hogy ezt a márkát kerüld el messzire, mosógépekből biztosan. Én mondjuk a felültöltős gépeket se szeretem, inkább veszek egy keskeny kialakítású elöltöltőst, ami ugyanakkora mint ezek. De ez már csak az én heppem. :)

2016. febr. 11. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Mást nagyon nem tudsz vele csinálni. Szépen leszereled a rozsdás dolgokat, lepucolod a festéket, felcsiszolod, mehet rá egy kis rozsdagátló, alapozás, és festés, akár 2 rétegben is, esetleg egy kis fényesítő lakk a tetejére.
2016. febr. 12. 00:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 12. 06:43
 6/9 Gem1 ***** válasza:
100%

A mi mosógépünk is így nézett ki, annak ellenére, hogy mosás után a dob is, és a mosógéptető is nyitva volt hagyva, hogy száradjon ki.

Most az új gépnél (ugyanolyan márka) azt csináljuk, hogy továbbra is nyitva hagyjuk az ajtókat, le van törölgetve a mosószertartály, de a tartály alá teszünk egy kb. 3 centire összecsavart rongyot. A mosószertartályból kiszivárgó maradék vizet a rongy felissza. 2-3 óra után a rongyot kivesszük. Ez az a vízmennyiség ami ha nem lenne felitatva rozsdásítaná a mosógép ajtaját.

Hogy ez a módszer be fog-e válni kb. 4-5 év múlva derül csak ki.

2016. febr. 16. 22:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. febr. 16. 22:40
 8/9 anonim válasza:
Az enyém garanciális,a rozsda nem látszódik, de a festék felpúposodott. A garancia elküldött a jó fenébe, nem rendeltetésszerű használat ürügyén.Nem hagyom annyiban, gyüjtöm ezek hibáit.
2016. febr. 18. 14:54
 9/9 anonim válasza:
A rendeltetésszerű használatban nincs előírva , hogy mosás után tegyek rongyot ami a vizet felszívja. Az egy dolog hogy száraz ruhával letörlöm.Amit ez ügyben eleget utána jártam, sok a centrifugálás után visszamaradt víz a tetőn. Az előző gépem nekem is ilyen volt. A rozsdásodás 10. év után jött. A centrifuga 1000-es vizesebb, mint régen a 800-as.
2016. febr. 18. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!