Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Sehol sincs a Tesco-ban az...

Sehol sincs a Tesco-ban az akciós Hausmeister HM 1101 kenyérsütő gépből, nem fura?

Figyelt kérdés

Egy darabot se hoztak eddig a vevőszolgálat szerint

GVH vajon megbünteti őket majd?

2016. febr. 4. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Bár biztos előtted vannak az elérhetőségi riportok"

Nem egy esetben lekéretten a tavalyi évben, meglepődnél mennyi csúsztatás van.

Jön az országosan hirdetett akció, a készletnyilvántartás szerint van 3db! termék a raktáron, csak nem találják, eltört, hiányos, bármi. Lemegy az akció, a vásárlók potyára tódulnak. Aztán a termék előkerül. De már nem akciós áron. De papíron minden rendben zajlott, így reklamációnak helye nincs.

2016. febr. 6. 04:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de erősen kétlem, hogy te hozzáférsz egy Tesco készletnyilvántartásához. Ha hozzáférnél nem írnál ide ilyesmiket.
2016. febr. 6. 09:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem egy ott dolgozó mondta, hogy eddig ebből egy darabot se hoztak (megjegyezte, hogy "nem tőle hallottam") a két nap alatt. Még a helye se volt megcsinálva a polcon. De valószínűleg a többi Tesco-ebn is ugyanez a helyzet, mert bármennyire erőlködtem, nem akarták megtudakolni mikor lesz és senki nem akart reagálni a megkeresésemre. Próbáltak lebeszélni a panasztételről. Ez az bizonyítja, hogy felülről utasította valaki őket és valószínűleg nem is lesz ebből a termékből. Én meg már kétszer voltam, de csak a kezüket tudták széttárni, hogy rohadjanak meg.
2016. febr. 6. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez azert van mert a bolti dolgozo semmit sem tehet es koze sincs hozza
2016. febr. 6. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ha hozzáférnél nem írnál ide ilyesmiket."

Nem én férek hozzá, egy szóval sem mondtam.

De nem is neked szeretnék válaszolni.

2016. febr. 6. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:
A kerdezonek meg akkor kerlek ne irj hulyesegeket teljesen megalapozatlanul.
2016. febr. 6. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem csak a kenyérpirítóval játszanak, hanem azóta már sokkal kifinomultabb módszert alkalmaznak.

Meghirdetnek két ugyanazon akciós terméket, például tegyük fel egy kis és egy nagy teljesítményű benzines fűkaszát. A kis teljesítményű nem ér többet mint akciósan, a nagyobb teljesítményű már viszont megérné 1-2 ezerrel többért megvenni mint a kicsit. A vidéki gyanútlan vásárló úgy tervezi hogy egy hétvégi magybevásárlást egybeejti a fűkasza vásárlással (mert egy csóró városinak nem kell fűkasza úgysem) és mire meglátják hogy nincs is - és talán nem is volt - olyan kasza az asszony már tele is pakolta addigra a bevásárlókocsit. Mit tesz a család? Kifizeti a minden sz@rral telepakolt kocsit és megveszi a sz@rabbik fűkaszát mert szüksége van rá.

2018. febr. 22. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!