Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Óraszekrény blomba nyitás...

Óraszekrény blomba nyitás után sorkapocs felhelyezése?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni. Van most nálunk egy regisztrtált szerelő, és vezérelt áram kialakítása miatt kérvényeztem blomba nyitást. Ki is jöttek le is szedték. Viszont az óra mögött az egyik sorkapocs 4-es csatlakozásu, a másik pedig 2-es csatlakozásu. A lényeg a lényeg, azt mondja nekem a szerelő hogy azt az eon-nak kell kicserélnie, mivel ha ő nyul hozzá azt fogják mondani hogy lopják az áramot.

Istenem....már torkig vagyok a szerelőkkel sajnos...de ez még hab a tortán.

Ugyan kérdem én, akkor minek van regisztrált szerelői vizsgája. Itt pont az a lényeg hogy csak Ő nyulhat az óra mögötti részhez. Nemde? magyarul sorkapocs-ot is ő cserélhet ha arra van szükség nem?

2016. jan. 31. 06:17
 1/1 anonim ***** válasza:

"A lényeg a lényeg, azt mondja nekem a szerelő hogy azt az eon-nak kell kicserélnie, mivel ha ő nyul hozzá azt fogják mondani hogy lopják az áramot." bizza ez így igaz és ha Te bütykölöd meg, a gatyád is rá fog menni! (egyébként, ha Ő csinálná, Ő felelne anyagilag érte, de gondolom írásban úgy sem vállalná a felelősséget, hogy Ő berhelt bele az áramszolgáltató rendszerébe!) uis, a mérőig az ÖSSZES berendezés, tartozék, kábel, vezeték stb.... a szolgáltató tulajdona! (és csak a szolgáltató szakemberei nyúlhatnak hozzá...)

az arra jogosult,(regisztrált) kisiparos szerelő, csak a mérő utáni áramkörök kiépítésében vehet részt!

2016. jan. 31. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!