Működőképessé tehető-e az érintőgombos mikrohullámú sütőm?
Figyelt kérdés
Márkája: ITT elektronics WD900AP23-3 Nem túl régi még, sajnálnám kidobni. Eleinte még a 2 perces express melegítés funkció müködött, mostanra az is behalt.Minden választ szívesen veszek2016. jan. 25. 15:34
1/9 anonim válasza:
A kérdésed kb. olyan, mintha én megkérdeném: fáj a derekam mi okozza?
Ennyi infóból nehéz találgatni. Nem működnek a gombok rajta, vagy milyen hibát tapasztaltál?
Vidd el egy szerelőhöz, hogy nézze meg és adjon ajánlatot. No persze 20 ezerért már lehet venni újat, garanciával.
2/9 anonim válasza:
Ha van rajta garancia, akkor szervíz. Ha nincs, akkor szerelő, vagy saját felelősségre szétszedni.
3/9 anonim válasza:
igen, működőképessé tehető!
(kérdés, anyagilag megérné-e?)
vezérlő-panel cserével, amelynek az ára, munkadíjjal együtt > 20.000 HUF!
4/9 A kérdező kommentje:
Egyes hozzászóló részére: Igen nem mükönek rajta a gombok. Szerelő szerint az érintőpanel nem más, mint egy grafittal belül bevont panel, amiről lehullott a grafitpor. Kuka.
2016. jan. 25. 21:18
5/9 A kérdező kommentje:
Hol lehet a vezérlőpanelt megvásárolni?
Nem az első mikróm, és "tele van a hócipőm", hogy megmondják mi nekem a drága, és mi nem. Igy hozták haza a szervizből egy 45 Eft-os mikrómat. Eldöntötték, hogy a 8000 Ft-os magnetron nekem drága, vegyek új mikrót, mert kapok 12 eft-ért.
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!
2016. jan. 25. 21:27
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
6. válaszadónak: köszönöm az érdemi segítséget.
2016. jan. 26. 19:43
8/9 A kérdező kommentje:
Mikrosütő guruk! Valakinek nincs a birtokában a keresett márkájú mikró, esetleg más hibával? A vezérlőpanelt változatlanul keresem. Minden segítség érdekel. ITT elektronics WD900AP23-3 márka
2016. aug. 10. 17:04
9/9 A kérdező kommentje:
A 8/8-as kérdésem megismételném. Ha valaki tud segíteni bármilyen infóval az előbbi válaszokon kívül megköszönném. A mikró alig használt különben, sajnálnám a kuka mellé tenni, hiszen tudom, hogy oda nem is szabad.
2016. dec. 16. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!