Indesit Alio Matic WMA1600 mosógép, minden programján kell, hogy fűtsön e!?!?
Magán a gépen 13 program állás van. Mind mellett fel van tüntetve, a programhoz tartozó vízhő érték is viszont a 7 (30 fok) és a 8 (40 fok) - as programon hidegen hagyja a vizet! Ahonnét vettem a gépet, a volt tulajdonos (eladó) állítja, hogy ez az a két program ahol a leírás alapján nem is kell, hogy vizet melegítsen a gép!
Ez az a dolog, amit nem akarok neki el hinni! Kértem a termék javítását, vagy értékcsökkentését
Van 3 olyan állás is a kapcsoláson, hogy Öblítés, Előmosás, Szivattyúzás! Ezek ha úgy vesszük programok, de mivel nincs feltüntetve mellettük víz hőmérséklet, egyenesen arányos, hogy nem ezekre gondoltam!
Ez az illető, akitől a gépet vásároltam, használt, csomagoláshibás termékeket árul. A gond az, hogy még csak rendes Magyar nyelvű használati utasítást sem találok hozzá és az eladó sem tudott adni!
Kedves válaszadó kolléga!
Hozzászólásodból ítélve, te magát a gépet sem ismered , semmit, de semmit nem tudsz róla!
"Józan ésszel gondolkodva", így nekem segíteni sem tudsz, nem tudtál akkor meg nem értem a kommented lényegét!?!?
Azért én ezt is köszönöm szépen! :)
Gondolom a T. kereskedő úr, meg akar vezetni, pedig garanciavállalása is van a termékre! Biztosan ez alól akar ki bújni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!