Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tesco-s Value szerszámokat...

Tesco-s Value szerszámokat (ütvefúró, flex, stb) használ valaki? Nagyon olcsó, de jó is?

Figyelt kérdés

A mostani tescos újságban is vannak kb 3500 ft-ért.

Ennyiért nagyon olcsó, nekem pedig csak itthoni használatra kéne, ritkán, kis időre.

Tehát nem ezzel dolgozok, meg nem építkezek, csak ha néha szükség van rá a ház körül, akkor venném elő.

Valamikor 10+ éve nagyon gagyi volt, ami tescos, sajátmárkás, de ma már nem ez a tendencia.

Szerintem (és terméktesztek szerint) a sajátmárkás dolgok sokszor verik a jóval drágább, márkás termékeket minőségben is.

Régebben mindenből csak a márkásat vettem, ma már kifejezetten keresem a saját márkás dolgokat, mert teljesen meg vagyok elégedve velük.

De azért egy ütvefúró mégsem egy joghurt vagy száraztészta kategória, szóval tapasztalatokat várok.

2016. jan. 15. 20:00
 1/6 anonim válasza:
Mi tavaly vettünk egy fűkaszát, szintén pár ezer forintért. Egyszer tudtuk használni, utána be sem indult.
2016. jan. 15. 21:04
 2/6 anonim válasza:
Nekem tescós fúrógépem van (az árára hirtelen most nem emlékszem de nagyon olcsó volt) már 4-5 éve. Itthoni munkákra - kisebb barkácsolásokra (nemrég polcot csináltam a virágcserepeknek) megfelel. Eddig még semmi gond nem volt vele.
2016. jan. 17. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Kóborkutya után dobni teljesen jó!

Na de öszintén azért mit vár az ember egy ilyentől? A márkás cuccok nem véletlenül kerülnek annyiba amennyibe.Ok-ok azért a nevet is meg kell fizetni,de nem mindegy azért a felhasznált anyagok minősége sem. Az évenként pár alkalmomra használt ÁLLTALÁNOS felhasználásra jók ezek is azért.

Amiért érdemes ilyet venni az a garancia! Egy nagy márkát megveszel és ha 3napon túl van valami baja akkor irány a szervíz ami persze nem ott van ahol a bolt,ott leadod és vársz hogy telefonáljanak. Persze mindig akkor romlik el egy szerszám amikor nagyon kellene,szóval sürgős lenne a javítás,de nem fogják elkapkodni a szervizesek,na meg van ott még jópár más javításra váró gép is,és akkor jaaaaaj uram ez az alkatrész épp nincsen,meg kell rendelni külföldről,kb 2hét amire ideér és amire ezt kiderítették a szervízbe az is volt egy hét........

Ezzel szembe megveszed a tescos gagyellárét 5forint 60fillérért amire van 1év gari,aztán 4hónap múlva amikor másodszorra akarod használni akkor már nem megy. Visszamész vérben forgó szemekkel az ügyfélszolgálati pulthoz hogy de csak másodszor akartam használni,erre már jön is a válasz hogy ok uram ez a gép itt marad,itt egy papír és már vehet is le a polcról az újabb szerszámot. TÁDÁM!

Én egyszer vettem egy tescós búvárszivattyút a medence leürítéséhez.Valami iszonyat brutális teljesítmény volt megadva a dobozon,ezzel szemben meg úgy pisilt mint a prosztatás öregapám. Egy nap alatt kiszivattam a medencét azután visszavittem hogy ez vicc nem szivattyú.Igaz nem pénzt kértünk vissza hanem levásárlást,de jól jött a heti nagybevásárláshoz,és még a medencét is kiszivattam vele Ingyen szívás apáááám bár csak ilyenek lennének a csajok is :D

2016. jan. 18. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:

megvettük mindkettőt.

nem hiszem, hogy csak arra jó, hogy a kutya után dobjam.

olvassátok el ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__1578784-h..

itteni kérdés, elég pozitív válaszokkal.

elhiszem, hogy volt, akinek be sem indult, de az a helyzet, hogy ez egy márkással is bármikor megtörténhet.

és igen, ha bármi baja van, a Tesco pont az a hely, ahol a legjobban kezelik a vevői reklamációt. Nagyon jó üzletpolitikájuk van, nem fognak sz-rakodni, ha 11 hónap múlva viszed vissza. Ha atom karcos, és látszik, hogy felépítettél vele egy házat, akkor is adnak egy zsír újat, vagy visszaadják a pénzt.

Tény, hogy nem a legnagyobb teljesítményű, de barkács célra tökéletesen megfelel.

2016. jan. 21. 17:56
 5/6 anonim válasza:
2010-ben vettem eg ypiros flexet a tescoban kb 4000-ért egész jó!
2016. máj. 31. 04:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Fikázni azok szokták, akik meg sem vették, és sosem dolgoztak vele.

Most egy kisebb felújításon vagyunk túl, de tél óta már többször is használtuk.

Sose volt semmi baja egyiknek sem, tökéletesen működnek.

2016. máj. 31. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!