Valakinek javították már a szériahibát a szárítógépében (Indesit, Hotpoint Ariston)?
Sziasztok!
2014 áprilisában vagy májusában vettük a Hotpoint Ariston kondenzációs szárítógépünket és eddig nem volt gond vele, épp holnap akarom kitakarítania a belsejét, mert az alján csöpög némi víz, gondolom a kondenz egység tele van szösszel, pedig nemrég tisztítottam ki mindenét.
És épp lefekvés előtt mondom utánanézek hátha ennek a csöpögésnek is van valami oka a szöszön kívül, de az ok helyett egy 2015 november végi Origós cikket találtam, amiben az állt, hogy egyes Indesit és Hotpoint Ariston szárítógépek tűzveszélyesek egy szériahiba miatt. Azonnal rámentem a Whirlpool oldalára, beírtam a sorozatszámát és modelljét, persze, hogy benne vagyunk abban a sorozatban, amiben a hibás termékek vannak.
A kérdésem igazából csak annyi lenne, hogy volt már valaki, akinek az Indesit vagy Ariston szárítógépét már megjavították, gond nélkül működik, nincs a javítás után meghibásodás stb? Korrekt volt a szervizelés menete az elejétől a végéig? Mert én ettől is félek, hogy annyira javítják majd, hogy kb utána el is fog hamar romlani a készülék.
A készülékünk amúgy TCD83B típusú, gondolom nem mi vagyunk az egyedüliek, akiknek ilyen szárítógépük van és javításra kell visszaküldeni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!